AKTUELNO

Bez dlake na jeziku.

U nastavku glasanja za najvećeg pametnjakovića Dragana Mitrović glasala je za Tomu Panića, kog je nazvala margarinom koji se u sve meša, a potom je ustala Ivana Šašić.

Smatram da niko od nas nije dovoljno pametan ovde da sve zna. Mnogima ne mogu ni da zamerim, jer imaju samo 20 godina. Ja ću da navedem Aleks, iz prostog razloga, ona njena izjava da nam se igra s mozgovima, a izgubila je sve honorare. Danas sam joj pet puta ukazala na nešto, nije me poslušala, sama sebe utapa u neke gluposti - rekla je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovde ima dosta osoba koje se prave pametne. Evo naša drugarica Zero, koja ovo priča. Priča ovde o rijalitiju, ako je rijatili ono što si ti radila, valjala se po stolu... Udarala dečku šamare... Ako hoćeš da ovo bude horor... Mi ćemo te dovesti na pravi put - pričao je Bora, a Zerina se sve vreme prepucavala sa njim.
Evo, sada normalno izgledaš, prati rijaliti, ovo su ti nove metode. Suze brišu sve i taj stil, to ne ide više. Ti si jako pametna, ali ti je pamet otišla na drugu stranu - dodao je Santana.
Fali mi kiseonika, hajde još malo, Borivoje. Malu sam bocu ponela - govorila je Hećova.

Foto: TV Pink Printscreen

Mnogi se ovde prave pametni, ali da li ste primetili koliko se Neca pravi pametan? On nema to svoje držanje. Mina je ušla sa 17 i polupala celu kuću. Nije siguran u sebe i ono što radi ovde. Treba da se osvrne na školovanje i da bude drugačiji. Ali neću tebe da navedem, jer si preterano mlad, a i ima drugih vodećih - govorio je Bora.
Koliko ti je trebalo da smisliš ovo, 15 minuta? Radio Amnezija je u sredu - rekao je Neca.

Foto: TV Pink Printscreen

Isto se pravi pametan Mišel - nastavio je Bora.
Slušaj ovako, ti si dobar harmonikaš, ali ćeš od sad da sviraš kako ja pevam - uzvratio je Mišel.
Ovako, i Tara se pravi pametna, ali ja ću da navedem Erminu - zaključio je Santana.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.