AKTUELNO

Šok!

U emisiji ,,Pitanja novinara" Mina Vrbaški dobila je pitanje i o burnom odnosu sa Filipom Carem, koji je potom uporedila sa bivšim dečkom Mensurom Ajdarpašićem.

Videli smo sve šta se dešavalo između tebe i Filipa, da li misliš da te Filip ne provocira koliko te je provocira, da li bi ga opet pogledala posle raskida? - upitao je Nemanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne, ja sam govorila da to treba da stane, taj utorak je pokazao sve, ne bih puno da komentarišem tu temu, tu temu sam završila. Filip kao Filip me ne zanima, on je slobodan dečko, može da radi šta god, to što sam bila toliko isprovocirana, odreagovala sam to tako. Ali posle sat ipo vremena zvocanja, normalno je da ću da puknem. Kasnije sam i ja poklekla svemu, bilo mi je mučno da slušam šta mi je sve izgovarao, izbegavamo se po kući - objasnila je Mina.
Da li je Mensurs folirao tu ljubav? - upitao je Nemanja.
Ne znam, apsolutno ne znam, to me tek ne zanima. Teško je imati poverenje nakon onih stvari, ima ovde još 7 meseci da se gazi, možda nikad neće imati poverenje, možda će imati. Ne forsiram, ja nemam ništa loše, jednom sam napravila veliku grešku, ali smatram i da je on kriv. U suštini nema potrebe da se naš odnos povezuje u nekom ljubavnom. Ja njega volim kao prijatelja, mi smo proveli zajedno 4 meseca i ne mogu da kažem da mi nije drago što imamo ovakav odnos kakav imamo - odgovorila je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga