AKTUELNO

Otvorio dušu!

Naredno pitanje u večerašnjoj emisiji "Pitanja novinara", postavljeno je za Marka Janjuševića Janjuša i Maju Marinković: Kakav je tvoj odnos sa Majom i kakva su tvoja osećanja?

Foto: TV Pink Printscreen

Poslednjih sat vremena je super sve! Odnos nam je turbulentan i nije naivno, ona je rekla kako smo ona i ja Tomi i Džeri, ona kaže da sam ja Tomin ona Džeri ali ja mislim da je obrnuto. Naš odnos je jako specifičan, stalno su neke svađe ali ja balansiram pa se opet posvađamo i tako u krug. Ja sam iskren i rekao sam da sam je zaboravio, ali slušaći temu Tomovića koji je rekao da ne želi da se druži sa nekim da se osećanja ne bi vratila, ali meni se to desilo i jesu mi se vratila osećanja ali mi nije drago. Ja ne želim da budem sa njom, ja sam to i rekao kako ja ne mogu i ne želim da budem sa njom ona zaslužuje nešto drugo i nevidim budućnost sa njom! Ona je mene lagala ja sam joj pričao da to ne radi, ja nju poznajem najbolje i kada me pogleda ja znam da li me je slagala ili nije. ja svoju bivšu ženu nikada nisam mogao da slažem, jer me zna i provali me - rekao je Janjuš.
Ja bih voleo da lepo komuniciramo, a ona hoće da postigne neki cilj da se opravda. Ja sam joj rekao da me ne laže, ali ona to opet radi i ona je meni svašta radila vi ne znate šta je ona meni sve urdaila, a da se promeni bilo bi drugačije. to sa Tomovićem, ona taj inat mora da ispašta jer ga je i terala meni! Rekla mi je kako ne bi otipla da spava sa njim da je bila omiljena, a znam da bi otišla i rekao sam joj da lepo kaže ad se poljubila ona počinje da objašnjava gde ju je poljubio i kaže kako to nije istina i nasmeje mi se jer zna da me to iritira i plus me laže. Neko ko šeta bez gaća, ja sam je samo savetovao da to ne radi ali ona ništa ne sluša, sve će joj doči na naplatu samo želim da se skloni od mene i ona je retko normalna i ima neke teorije zavere! Ja se udaljavam od nje, a mislim da bi i ona trebala od mene i ne mogu da joj pređem preko stvari koje su se desile napolju, jer ja njoj to nikada ne bih uradio - dodao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Sedmi decembar nema nikakve veze sa mojom ženom! Ja sam rekao da sam tog dana prvi put poljubio Maju, i to je bilo krevetu i to je za dva dana godinu dana, i ja sam hteo da sve ispričam ovde i šta sam sve uradio i da otvorim dušu i kažem kako jeste, oan bi bila završni čin svega toga. Ja ne želim da ubeđujem ljude da sam prema njoj ravnodušan! Ja želim da odavde mi izađemo ako slobodni i znam da će do kraja biti haosa, i nije mi lako kada spava pored mene. ja nežu dozvoliti da budemo kao Miljana i Zola, Ja sam rekao iskreno kada bih napravio dete ja bih ga prihvatio, ali sam rekao da neću da pravim decu nikome. Moram da kažem da uvek kada ona kaže da ja neću da budem sa njom da ja nju ponižavam time, i rekao sam da se ja nje plašim i desi se da pomislim kako ja grešim jer je ona takva. Kaže kako će da se popravi pa ništa, i mislim da bi nekome mogla da naudi. Maja je neko ko je spreman na sve i nikoga se ne plaši, za nju strah ne postoji, ona kad kaže da bi me i u Kini našla ona se ne šali. Ona je mene zaludela ne znam kako, ali jeste! Ja moram da kežm da sam i ja svašta radio iz sujete. A što se tiče kreveta ja odem, a ona dođe i ja bih želeo da ne prekinemo odnos ali da se udaljimo - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga