AKTUELNO

Oni su večeras tu za njih.

Upravo je počela emisija "Izbacivanje". Zadrugari nominovani za izbacivanje ove nedelje su Zvezdana Stevanović i Nikola Đorđević. Voditeljka Dušica Jakovljević ugostila je njihovu podršku, Slavka Laketića, Nikolinog brata i pevača Sava Perovića, Zvezdaninog druga.

Foto: TV Pink Printscreen

Očekivao sam više od Zvezdane, očekivao sam da će ostati do kraja. Dobro je startovala. Ali desilo se to što sam je najviše upozoravao, taj pad. Vidim da nije mogla da se izvuče. To je ono najteže. Ona je takav tip osobe, emotivna je, iako to ne pokazuje. Baš je krhka i emotivna duša, navikla je na porodicu, nije sama ni živela nikad. Ja sam je savetovao da bude kakva jeste, prgava i bezobrazna, treba i da bude. Mora da se seti da je na televiziji i da je tu jer želi da bude poznata ličnost. Imaš cilj, zato si ušla. Vidim da je Kristijan stvarno voli i podržava, ali ona mora nekog od svoga da čuje, da bi joj to došlo do svesti. Znam da će se pokajati - rekao je Savo.

Foto: TV Pink Printscreen

I meni je taj decembar bio pakao. Tek posle Božića sam napunio baterije - govorio je Perović.

Potom je Nikolin brat progovorio o njemu.

Foto: TV Pink Printscreen

Nikola je ušao psihički spreman i dobro se snašao. Što se tiče njegovog ulaska, baš je izazvao zainteresovanost lepšeg pola. Malo on tu koketira više. Dobro mu stoji! Malo je prebrzo bilo to sa Aleksandrom, ipak je to bila prva nedelja. Gledajući sve, mislim da se približio Aleks u smislu komunikacije i da se to desilo prerano. Ali vidim da Tara i on imaju čudan odnos, čak i mi napolju ne možemo da provalimo o čemu se tu radi. Tari se on sviđa, a on je želi za sebe, ali više kao prijatelja - rekao je Slavko.
Generalno, Nikola je i pre ovoga, pošto je bio sa Sanjom u vezi, navikli smo na popularnost. Ništa novo za nas, ali vidim da je njemu baš interesantno i zanimljivo. Možda malo treba da se odluči - dodao je Nikolin brat.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: M. P.