AKTUELNO

Birao je lepe reči.

U Beloj kući uveliko je u toku raspodela budžeta ovonedeljnog vođe Kristijana Golubovića.

Sanja i Tara, srednji budžeti. Vas dve ste moje mezimice. Maja, isto srednji, dao sam ti dečku veliki, vi se spojite.

Foto: TV Pink Printscreen

Sanjica je opasan aparat, takva koketa, može da vas izazove na ljubavnu vezu, da je poželite u svako doba, da vam otvori sve kanale, a kad pokušate da je poljubite, da vas odbije. Mene je Sanja kupila što smo posle svega stvorili odnos, lep. S njom bih mogao i u pljačku, prava je lavica - rekao je Kristijan.
Kad sam video Jaška obešenog, sve mi je jasno. Nadam se da ćeš dobiti povratnu da se rešite. Mislim da teško možete da budete ovde, njegov ulog je preveliki, ostavio je ženu i decu u gradu. Ne ide da se svađate, a da se volite. Ne mogu da ti kažem "k*rvo, d*oljo, rasturila si brak", ali ne mogu da vam sudim. Budite savšren par ili noga u d*pe - rekao je Kristijan Maji Marinković.
Tarica, podseća me na dve, tri osobe koje su mi najdraže. Svašta mi je rekla, jela g*vna, hteo sam teško da je nagrdim. Popravila se, vredna je, nesebična je, svakom napravi da jede. Zameram ti jedno, krenula si sa brdo makarona u izolaciju, neko te je sreo i pitao za koga je ovo, ti si rekla za Nikolu. Za Zvezdanu si rekla da će neko iz paba. Zvezdanu sam najviše zgotivio ovde, - rekao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Đedović mi je izgledao kao Miljana Kulić, koja hoće da trenira, oslabi, govorio sam da ustane, da im j*be mater, da kida. On najviše ume, novinarski, maliciozno i cinično da iznudi najgore u vama. Zna više nego što govori. I sa ljudima sa kojima je u kontaktu. Podli novinar - rekao je Kristijan Đedoviću dajući mu srednji budžet.

Foto: TV Pink Printscreen

Ermina, snalažljiva si, sve te nešto na kožu udara, da ti ne vraća Bog? Puna je informacija, zamutila je svima pamet, došla je sa takvim stvarima, navalila je oštro po Milici, Bori, Aleks. Ja nemam dublje mišljenje o tebi, znam da si samohrana majka, da radiš i da se boriš. Dajem ti srednji budžet, znam da si pušač - rekao je Kristijan.

Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku.

Autor: S.M.

#Zadruga