AKTUELNO

Otkrila je nove detalje.

Jovana Tomić Matora još uvek ne može da se oporavi, nakon što je Sanja Stanković uplovila u vezu sa Anđelom Rankovićem, pa je odlučila da otvori dušu Moniki Horvat.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne mogu da ti kažem da je volim, ali nisam ni ravnodušna. Ona je mene molila da ne prekidamo odnos, molila me je da budem uz nju kao čovek. Ja joj ne branim da budem srećna, nisam tražila ništa. A onda ustane i kaže da joj je žao. Ona će po mom izlasku biti blokirana skroz, nema pristup meni. Dok sam ovde, na ovom mestu, gde sam se borila za nju, neću dozvoliti da je gazim. Trenutno se samo mirim sa činjenicom da ona mene ne voli. Volela sam je kao Boga, ali je to moja najveća laž u životu - prepričavala je Matora.
Ja verujem da joj je žao. Skroz prirodno je da se ovako osećaš. Ti još uvek tražiš neka opravdanja i odgovore, samo da završiš. Ti nisi mogla ni poljubac videti, a treba da gledaš! Ti sve vreme bežiš iz kuće, znaš ti koja je strast među njima - rekla joj je Monika.

Foto: TV Pink Printscreen

Oni su to imali spolja, imali su se*s. Ista je ovakva strast bila kada je on bio u vezi u Zadruzi 1. Dolazio je u našu kuću, stan. Dan pre karantina bio je sa mojom drugaricom, a ona je i Sanjina drugarica. Ona je sada spremna da pogazi i mene zbog rijalitija - prepričavala je Matora.
Nemoj me sada uveravati da ti nemaš emocije, jer tako ne izgleda osoba koja je hladna - rekla joj je Monika.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga