AKTUELNO

Tutnjilo!

Filip Car bio je sledeći zadrugar koji je ustao za crnim stolom i obrazložio svoje mišljenje o tome ko je nabestidniji zadrugar.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja mislim da svako ima nekih nemoralnih, sramnih i bestidnih dela, kao što ima humanih i ispravnih. Da je ovde svako pokazao da je human i plemenit, isto tako - pričao je Filip, a onda je Toma ustao i obrušio se na zadrugare.
Ja ću da kažem, u tom trenutku kada se iznerviram, ja ne biram kontekst, očigledno je da treba da razmislim o tome, ja sam mislio da moj sin voli žene, ali u tim trenucima su svi povikali. Ja ne bih voleo da mi sin bude peder, šta je tu loše? I Fran je naveo da je sramota što ja pozdravljam njene roditelje, ne nije, jer su oni baba i deda od mog sina, moja familija, tj. familija mog deteta - pravdao se Toma.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta bi više voleo, da bude loš čovek ili gej? - ubacila se Matora, koja je bila besna na Tominu reakciju.
Ti nisi trebao da prokockaš odnos sa ženom, kakav god da je. Osoba koja je najbestideniju stvar napravila, iako je gotivim, i njenog momka, to je Maja. Ona je stvarno pokazala da Alen nije momak za jednu noć, ona situacija u radiju, video sam da je potištena i da se trudiš da zbog Đoleta mu dokažeš suprotno. Ti sve što si napravila, možeš opravdati da Alenu budeš najbolja, da mu budeš lojalna, on je patrijahalan, imaš pravi kalup muškarca koji želi porodicu, nešto sveto i mislim da te može izvesti na jedan pravi put, ali ono što si napravila momku, stavljam se u njegovu situaciju, da momak nije nastradao, pa bi bilo okej koliko toliko - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga