AKTUELNO

Šok!

Zadrugari biraju najbestidniju i najnemoralniju osobu u Beloj kući, a sledeća je bila Paula Hublin.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću se osvrnuti na neki svoj odnos, ja ću navesti Necu, zato što su svi bili uz njega, dizali ga, brisali mu suze, on je sve nas napušavao k*rcem, zabijao je noževe u leđa. Mislim da je počeo odvratno da se ponaša prema ljudima koji to ne zaslužuju - rekla je Paula.
Ja smatram da je to Miljana, neki ljudi ne mogu da imaju decu, priča ovde o svakome svašta, a ne gleda sebe, po pitanju ovog pisma je Miljana Kulić - rekla je Nataša Radan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja bih naveo dve osobe, Boru koji je izgovorio strašne uvrede prijateljici Ermini, meni se ne sviđa što on kaže da je to bio afekat, to nije, svi znamo koliko afekat traje, sutradan si rekao isto to Zerini. Drugi je Toma, ti si Ša spomenuo kako ti imaš porodicu, aludirajući da on nema, a da ti si ostvaren - rekao je Kenan Tahirović.
Generalno, što se tiče ove teme, naravno da su sve osobe koje su u vezama nakon što su prekršili moralne kodekse, svesni tih stvari, iz razloga što su povredili nekoga ko je njima bitan. Meni je krvnosrodstvo nešto što treba da se brani, ja ću navesti Boru, svi su za sebe, a svako od njih će nositi svoj krst, ovo je nešto što ne može da se objasni. Sestrinski odnosi i odnosi u porodicu su sveti i to se ne dira - rekla je Jovana Ljubisavljević.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga