AKTUELNO

Šok!

Zadrugari u Beloj kući tokom emisije ,,Izbor potrčka" prokomentarisali podelu budžeta Milice Kemez, a sledeća je bila Dragana Mitrović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam pokušala to i da kažem, iskreno, šta ja znam, mi smo stvarno bili tu, pričali smo, nismo slušali, ja sam sa Čorbom nešto komentarisala, Milica je to videla. Nešto sam čula, nešto nisam. Ono što je Milica govorila za mene, mislim da je govorila o sebi, ja o njoj mislim sve to, ja sam rekla da ona nema prijatelje. U kom god salonu da je radila, mi smo znali za tu priču njenu, ja sam to iskoristila da kažem. Svaku svoju prijateljicu, drugaricu razočarala. Kao što sam i za Mirelu i nju rekla, da to nije sestrinski odnos, nego su ljubomorne jedna na drugu - pričala je Dragana.
Odakle znaš to? - upitao je voditelj.
Pa, zato što smo se družile, bile smo u salonu u kom je ona radila, pa i u drugi salon, i u treći, znam tu neku priču i za tu kupovinu što sam iznela, znam da je Tanja uzimala, da je Mirela išla sa njom, ona nije dala za svoju sestru, što je meni bilo čudno da sestra ne da za svoju rođenu sestru, a govorila je Mirela da nema para, da neće da da za nju. Kao da se takmiče, šta ima jedna, šta ima druga - rekla je zadrugarka.

Foto: TV Pink Printscreen

Misliš li da je Bora bio deo takmičenja? - upitao je MIlan.
Pa ne znam, to ne mogu da komentarišem. Ne znam, u suštini možda verujem Bori da tu nije bilo odnosa, šta je konkretno bilo u krevet... Ne znam, ja vidim da Bori nije dobro. Ja želim da verujem da nije bilo ništa, imam rođenu sestru i želim da verujem da tu nije bilo nešto. Mnogo toga znam, rekla-kazala, od mene se očekivalo da od prvog dana imam sukob sa njom. Bila sam podignuta da nešto komentarišem odnos nje i Tanje - rekla je Mitrovićka.
Ma, ti si prvi dan ovde plakala, jer te je neko najavio pogrešno u studiju - odbrusila je Kemezova.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga