AKTUELNO

Haos!

Rialda Karahasanović ustala je za crnim stolom kako bi prokomentarisala narušeni ljubavni odnos Maje Marković i Alena Hadrovića, koji su stavili tačku na vezu zbog njenog ljubljenja u vrat sa Đorđem Milutinovićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam advokat sa druga strane, ja sam sa njim pričala u više navrata i negde on zna moje mišljenje. Ja sam vrlo sličnog mišljena kao Ivana, ja sam mu to već rekla, Maja i on su dva različita sveta i pitanje je vremena kada će to da pukne. On to ovde može da prizna ili ne, ali ja znam jednu stvar, koja je ključna, Alen ima jako veliki ego, kada više ljudi i kaže da ovo puca, nema perspektivu, on hoće u inat da dokaže suprotno. Mi smo ovde svi karakterno drugačiji, naravno njegova emocija se ne osporava prema Maji, ali ona više nije u istom intezitetu - rekla je Rialda.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja kada sam bila napolju gledala sam klipove i mislila sam da ću ne daj Bože ja biti u njima. Oni nisu znali da ih kamera snima, to je bila spontana reakcija, sigurna sam da joj se Đole ne sviđa kao muškarac, ali da ona promiskuitetno ponašanje ima, ako je uradila to Joci, ušla je ovde, ne mogu, ja kada sam zaljubljena, ja se ne zezam - rekla je Miljana i demonstrirala na Ermini kako je izgledao poljubac Maje i Đoleta.

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga