AKTUELNO

Bilo mu je zabavno.

Glasanje za najbolji spot po mišljenju zadrugara se nastavilo. Kenan Tahirović ustao je da prokomentariše.

Naš, Kristijanov i "Honey". Najviše je truda uloženo u "Ženi nam se Vukota", ali profesionalno najbolji je "Honey" - rekao je Tahirović.

Foto: TV Pink Printscreen

Hajde sada nova snajka Goce Džehverovović - prozovao je Đedović Sanju.
Može Sanja. Kod nas je bilo svađe sve vreme i pre snimanja, i za vreme i posle snimanja. Hoću da pohvalim Rialdinu grupu i Čorbinu. To su mi dva najjača spota i naš. Pošto moram jedan, tim Kiki i Čorba, toliko sam se nasmejala - rekla je Stankovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Hajde sada Jovana Tomić Ranković - odabrao je Đedović.
Ja sam u svakom spotu videla neku zanimljivu scenu, ali u svakom. Svaki mi se sviđa. Mi smo radili da akcenat bude na Rialdi i Kenanu, a mi ostali da napravimo "gag", da nam se svi smeju. Nikad nisam bila trbušna plesačica, a ni žena. Nije bila poenta da se svidim nekome kao žena, nego da se ljudi smeju na moj račun. Još jedna stvar, da kažem. Mina, svaka ti čast kako si ispratila svaku scenu. Od Ša scena mi je najjača, ono sa Franom... Svaka čast. Osvežili ste sve. Uvek sam za to da se pokaže kreativnost. Ali neko ko se trudi u svakom zadatku i svemu, to je definitivno Kristijan. Tara, ti se fenomenalno slikaš, ali ja ću odabrati ono što mi je smešno i zanimljivo, to je Kristijanova grupa - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Dosta truda je uloženo u "Ženu od sultana". Nisam verovao da je ono Ermina. Sve je bilo super, i Nataša je bila super. Oni su najbolji spot. Mina je pokidala kadrove u "Honey". Profesionalno snimljeno. Super je i "All about that bass", Nina preslatka si. Što se tiče našeg spota, pokušali smo da prenesemo ambijent iz spota, da sve izgleda kao svadba, najviše truda smo uložili. Glasao bih ipak za "Honey" - dodao je Čorba.
"Honey" najviše detalja, Čorba je u pravu da je najviše truda njihov spot. Ali ja ću glasati za "Honey" - istakao je Toma Panić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.