AKTUELNO

Haos!

"Radio Amnezija" je upravo počela, a Bora Santana je nakon najavljivanja današnjih tema, obelodanio da će današnja emisija biti veoma uzbudljiva. Naime, on je pre zvaničnog najavljivanja teme kojom će započeti emisiju, naveo sponzore.

Foto: TV Pink Printscreen

Potom je Nenad Aleksić Ša pročitao male oglase koji su sve zadrugare nasmejali do suza. Međutim, po završetku čitanja oglasa, Bora se bazirao na jednu od gorićih tema u kući, a to je sinoćna žurka na imanju. Prvo pitanje koje je Bora pročitao bilo je za Jovanu Tomić Matoru, a koje je postavio Lepi Mića.

Zašto pratiš svaki Sanjin korak, prilaziš Aleks, a kao se muvaš sa Monikom? - glasilo je pitanje Lepog Miće.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja radim kako se osećam, a ko misli da to nije normalno, mene ne zanima. Čula sam da se pričalo da je bilo flerta i sa Aleksandrom, ne znam što se digla tolika frka, Aleks je lepa devojka. Ne vidim u čemu je problem. Samo da dodam, da ni sa jednom osobom nemam potrebu da ulazim u vezu. Ne smatram se krivom uopšte, ja sam to milion puta rekla. Nijedna ne želi da uđe u vezu sa mnom, znam da tako misle. Lepo mi je, zabavljam se, flertujem - rekla je Matora.
Da raskinu Rialda i Sanja sa momcima kojoj bi dala prednost? - pitao je Bora.
Sa Sanjom nikada više ništa ne želim da imam - objasnila je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Matora se na kraju igrala sa Borom, gde je birala između Sanje i Monike u nekim stvarima, gde je otkrila da je Monika perverznija od Sanje. Takođe, dok je emisija bila u toku, Aleksandra Nikolić i Zerina Hećo su se sve vreme svađale i raspravljale oko njenog druženja sa Tomovićem.

Detaljnije u nastavku teksta, u video - prilogu.

Autor: D.B.

#Zadruga