AKTUELNO

Ne može bez njega!

Večeras u Beloj kući je u toku emisija "Pitanja gledalaca". Voditelj Milan Milošević je pročitao pitanje za Miljanu Kulić.

Zašto si sinoć prišla Zoli? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Tražila sam Mišela, ali nisam mogla da ga nađem. Onda sam ušla u kuću na cigaru, i tamo srela Draganu i Necu, i krenuli smo da pričamo. Dragana mi je rekla da smo mi žene, i da sam došla zbog njega koji je ležao u ćošku. Ja sam krenula ka njemu da se opravdam Dragani i Neci, i krenula da se sprdam, i otišla kod Zole, i pitala ga što nije na žurci. On mi je rekao da mu nije ni do čega, i da nema piva, ja sam mu ponudila moje, ali je on odbio. Posle sam pričala sa Mišelom, i on me je posavetovao da razgovaram sa Zolom, i kako da pričam sa njim, i rekao mi da pričamo sutradan, ali ja nisam izdržala i otišla sam odmah kod njega, i rekla mu sve normalno, da mu objasnim na čemu smo. Više mu se neću obraćati sigurno i to je to - rekla je Miljana.
Ja ne znam gde je granica poniznosti Miljane Kulić, danas je u radiju sve slagala. Miljana ne možeš da mi govoriš toliki broj puta kao nećeš da mu prilaziš jer te je upropastio, a ti mu pirđeš posle toga dva puta. Pričaš da su te isprovocirali Dragana i Neca, tebe kraljicu rijalitija - rekao je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Marko Đedović je rekao da Miljana još uvek voli Lazara Čolića Zolu.

Vi mene svi mrzite i želite da ga volim, ali to nije istina - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sinoć nisam ni bila na žurci, Miljana je je sama došla. Ona se samo pere kod Marije ovim ponašanjem. Ona se iznervirala što ju je Zola iskulirao, i nastavio da spava. Ona je njemu nudila pivo, sve je to bilo glasno pogotovo kada je Mišel došao - rekla je Dragana.
Sve je to bilo tako, samo je bila situacija kada mi je legla na krevet i ja sam joj rekao da to ne radi. Ja nju nisam iskulirao, ali ja znam čemu ovo sve vodi, katastrofalnom ponašanju i njenom i mom - rekao je Zola i pokazao kako je Miljana legla pored njega.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije mi to jasno, mislim on je nju sigurno iskulirao . Ne znam zašto priča o pivu kada ovo nije bitno. Trebalo je da pričaju o svemu što se desilo, pogotovo njihovom odnosu i kiretaži - rekao je Mišel.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.B.

#Zadruga