AKTUELNO

Nije je štedeo!

U Beloj kući se odvijaju još jedne nominacije, a zadrugari biraju prvog nominovanog za izbacivanje i to između Zerine Hećo i Vladimira Tomovića. Jovan Cvijetić Cvele ustao je kako bi nominovao.

Foto: TV Pink Printscreen

Krenuću od Zerine, što se nje tiče ona je osoba koja je ušla relativno skoro imali smo korektnu komunikaciju, ne mogu da komentarišem za sve ovo, jer nismo provodili vreme. Ova situacija sa Alenom, to je kratko trajalo, rešilo se sve kada je ušla, iskreno, izgledalo je to dosta uverljivo sa tvoje strane, posle toga i sa njegove, tu postoji neka priča između, neka sredina. Što se tiče odnosa sa Vladimirom, stvarno ne znam, iskreno mislim da si poverovala u te njegove takozvane emocije, ali mi ovde sedimo i komuniciramo, vidi se da tu nema ništa, e sada da li si ti odigrala pametno, pa si nastavila to ili si se stvarno primila, mislim da si odradila dobro. Na početku si se primila, pa si nastavila taj fazon. Što se tiče Vladimira, pogodilo me je ovo što je izjavio, stvarno poštujem sve što je ovde izjavio, što se tiče našeg odnosa, prošli put sam ga nominovao i nisam imao neko specijalno mišljenje, imali smo ovde neke nesuglasice male, ta neka peckanja, ali to nije bilo strašno, vidim da toga nema, njegov domen samog rijalitija je nešto u šta ja ne želim da ulazim. Ostaviću malo vremena da je malo još više upoznam, mimo svih ovih dešavanja, nominujem Zerinu - rekao je Cvele.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne mogu da povežem Zerinu od ranije i sada, sviđa mi se ove sezone, pričale smo par puta, ne deluje glupo. Mišljenje o Tomoviću je bilo da je folirant, ali sam promenila mišljenje... Nominujem Zerinu, ostavljam Vladimria - glasala je Anja Todorović.

Foto: TV Pink Printscreen

Tomović je dobar rijaliti igrač, mislim da treba da se ponašaš dobro, što se tiče Zerine, nemam izgrađeno mišljenje o njoj, mislim da ovde nije ušla sa nekom i ne baš najboljom namernom, ušla je ovde, nije se pozdravila ni sa kim, mislim da je to nekulturno. Nominujem Zerinu - rekao je Mišel.

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga