AKTUELNO

Haos u Beloj kući!

Toma Panić pobunio se protiv Rialde Karahasanović, tvrdeći da je on bio svedok da ju je Vladimir Tomović pipao za intimne delove, nakon što je zadrugarka tvrdila da se to nije desilo.

Foto: TV Pink Printscreen

Posle ovolikih laži, ja ne znam da li si ti normalna, slava je kada svane! Kažeš da se nije desilo, a onda kažeš da se i desilo, bilo je pre Kenan. Ovde se radi da li jeste bilo ili nije! Budi iskrena srećo, mene je ovo sramota - rekao je Toma.
Ja neću da prozivam ili da pominjem, kako se ti hvataš za naše hvatanje - rekla je Rialda.
Ti se pereš od odnosa sa Vladimirom. Nisam ja jedini video, on lepo igra, ali ti je čovek sve rekao. Video je i Kristijan 100 puta, meni samo nije jasno, to se desilo pre njega, boli te uvo. Bila si slobodna, ali poenta je što lažeš, pričaš nešto, a lažeš, ovo što smo rekli je istina - nastavio je Panić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ono što se videlo bilo je više od prijateljstva. Bila si gola, ljubili ste se, mazili ste se, ali nisam video da te je hvatao za p*zdu, da te je ljubio u usta, ali je bilo više od prijateljstva, ko zna onda šta se dešavalo u garderoberima - rekao je Kristijan, pa je demonstrirao ako je sve izgledalo i šta je zapazio.
Ja sam tada bila slobodna, i da sam ušla u bilo kakav odnos sa njim, pa i u taj koji on tvrdi, sada koji su Tomini razlozi da on istera pravdu, verovatno zato što je on lično isfrustriran, ali to je njegova lična stvar - rekla je Karahaasnovićeva.
Ja niti pokušavam, niti bilo šta da se operem, jer ja ne mogu od onoga što sam radio. Sa druge strane, onako kako vi komentarišete, tako mogu i ja da komentarišem - dodao je Toma.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga