AKTUELNO

Nastavlja se haos!

U toku je još jedna emisija "Pitanja novinara", a naredno pitanje je postavljeno za od strane Nemanje Vujčića, urednka Zabave na portalu Pink.rs a pitanje je za Nadeždu Biljić: "Rekla si Tomi kako ćeš da mu zabraniš da viđa dete, a sada kažeš da nećeš?"

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam kreten i neću dete da kažnjavam zbog rezultata mojih grešaka i manjka ljubavi! - rekla je nadežda.
Sada me opet ponižavaš - dodao je Toma.
Ja šta god da uradim njemu ne odgovara, on mi kaže da ga mrzim a on se tako ponaša kao da je jedva čekao da se otarasi mene! I ćuti kada pričam, imaj malo postovanja prema meni! Majmune jedan ja tebe volim kao Boga, budalo jedna! - rekla je Nadežda.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa da ti mene mrziš! - dodao je Panić.
Uvek smo svi bili krivi, i njegova majka je kriva. Ali ja nisam iz takve porodice, mene moji osuđuju kada sam kriva, a njegova majka je drugačija! On će moći da vidi dete uvek, a naše dete je imalo da vidi četiri tete! - objasnila je Nadežda.
Dete nikoga nije upoznalo, i neće a ja imam pravo da kažem šta mislim, kao i ja isto. Ti vrlo dobro znaš da ja nikada to ne bih uradio, i kako se ja ponašam sa detetom - rekao je Toma.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam ti našla da ćeš naći drugog tigrića, a ti si mi rekao kako to nećeš da uradiš! Ti si dva dana pre Paule, pričao kako sma ja tvoja kraljica! Ajde ustani i reci šta sam ja tebi radila - dodala je Nadežda.
Toi nju napadaš a ona ništa nije uradila, a ti jesi i ona ima pravo - prokomentarisao je Mića.
Ja sam ti rekao šta sam imao i ovde i napolju, da li si pričala o svom bivšem i kako si mu nazivala polni organ! Svađala si se sa mnom kod kuće i svađali smo se, i stalno si pričala o svom bivšem pored mene. Ja sam ti stalno spremao kafu, i pazio na nju a ona mi je jednom skuvala kafu i dala mi je na loš način. Pravio sam ti preparate da ti oporavim kosu i pazio sam i na to, znam koliko sam na tebe pazio ali njoj nikada ništa nije odgovaralo. Ja sam od nje svašta preživljavao i trepeo - pojasnio je Toma.
Trpela sam i ja tvoj praćenje i ljubomoru, i ne igraj tu obrnutu psihologiju i ne pokušavaj ad se pravdaš! Trpela sam i tvoju mamu - rekla je Nadežda.
Ovde sam došao jer te volim stoko, tebe i dete! - vikao je Toma.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga