AKTUELNO

Ovo nije očekivala.

Kao što je već opšte poznato, ponedeljak veče je vreme za "Izbor potrčka" i "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem". Nina Oluć je prošle noći bila izglasana da zauvek napusti velelepno imanje u Šimanovcima, međutim, odlukom zadrugara, koji su imali mogućnost ili da je sačuvaju, ili da uživaju u izobilju, ona je ostala u Beloj kući. Takođe, zajedničkom odlukom, za ovonedeljnog vođu imenovali su Sandru Rešić. Ona je u toku današnjeg dana podelila nedeljne budžete ukućanima, a voditelj Milan Milošević je pre samog pretresa, kao što je već uobičajeno, sa zadrugarima prokomentarisao Sandrinu odluku i raspodelu. 

Foto: TV Pink Printscreen

Slušali smo tvoje komentare u pabu? - počeo je voditelj Milan Milošević.
Rekao bih da je ovo kalkulacija, kao šta bi trebala da kaže i ostalo. Sve vreme sam govorio sa Matorom, sa Đoletom, stalno sam davao komentare. Ostala je nedorečena, ona je dugme ostavila na off i nikome ništa nije smela da kaže. Ona je samo davala savete, a trebala je da bude konciznija. Izgubila je dinamiku, i tu je i pala. Mišel je dosta kategorično rekao o njoj neke stvari koje bih voleo da ponovi. Mislim da je danas ona pala na ovom testu. A napravljen je i novi klan, Rialda, Radanka i ona, malo se druže, malo se vole i ostalo - rekao je Golubović.
Sandra Rešić se danas kao odrekla budžeta, da bi ispala veliki čovek, a onda ove njene iz klana, nose ovolike budžete iza kreveta. Kukala je da bi volela da ima mala 32 budžeta, kao je njoj bilo teško - objasnio je Nikola.

Foto: TV Pink Printscreen

Imala si listu prioriteta, uplašila se, pojelo je ovo - dodao je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta, u video - prilogu.

Autor: D.B.

#Zadruga