AKTUELNO

Totalni kolaps u Beloj kući!

U večerašnjoj emisiji ,,Izbor potrčka" voditelj Milan Milošević popričao je sa zadrugarima o podeli budžeta ovonedeljnog vođe Sandre Rešić.

Foto: TV Pink Printscreen

Hoću da kažem par stvari, što se tiče Sandre i njene podele bužeta ja sam jedva čekala da čujem njeno mišljenje. Kenanu je uvrede prema Rialdi zamerila, a Tomoviću nije, a obojica su bili loši prema Rialdi! Što se tiče da se vodi logikom i da se vodi ljudima koji su ovde manje zanimljivi, njima je dala manji budžet! Ja ovde nisam žrtva i ona ne mora da bude na mojoj strani, imamo mi ovde svakakve ljude i trebala je drugačije da radi, ja sam dobila najmanji budžet a što se tiče Bore i mene mi ne trebamo da budemo u istom košu, i svako treba da daje po svom nahođenju. Mislim da je pogrešila i sa Nadeždom, dala joj je mali budžet a tek je došla, a i meni je na kraju dala najmanji, a ja sam joj dala veći! Ona je Kristijanu dala najveći, ali one reči koje joj je on rekao, ja ne znam, trebala je da mu da barem srednji - rekla je Milica.
Kada ti budeš dala Bori manji budžet, i kada mu ne bi sedela u krevetu tada ću i ja Kristijanu - dodala je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni nije jasno ovde ko bi se snašao od vas da je dobio toliko malih budžeta, ona je imala 27 i to nije lako. To sa Kristijanom je možda prošlo, bilo je pre dva meseca i meni je drago što su u dobrom odnosu - rekao je Vuk.
Ona ne želi da se svađamo, ona danas nije htela da mi prvom da budžet ostavila me je poslednjeg! Ja sam se najviše iznervirao zbog Milice, jer joj je dala mali, a Milica joj je dala srednji i znao sam za mene da će mi dati mali, ja sam takav spisak i napravio. Ona je mene poslala u prodavnicu da bi se iskupila za budžet, a na kraju mi je samo bacila budžet i ona je videla da se pogubila, a prvo je dala najveće jer je mislila da će neko da baca budžet. Mene je ovo povredilo, ja bih njoj dao barem srednji, ja imam novac i nije problem novac - rekao je Bora

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga