AKTUELNO

Haos na imanju u Šimanovcima!

Pre samog "Izbora potrčka" voditelj Milan Milošević je zajedno sa zadrugarima, prokomentarisao današnju podelu budžeta koja je nakon iste, izazvala lavinu komentara. Voditelj Milan je sada dao šansu svakom zadrugaru, kako bi rekao šta mu je zasmetalo pri Sandrinom iznošenju mišljenja o svojim cimarima. Nakon mišljenja pojedinih, na red je došao i naredni zadrugar a u pitanju je Ivana Šašić.

Foto: TV Pink Printscreen

Stalno nešto komentarišete kako ja uvijam, a ja stvarno kažem šta imam i nikoga ne štedim. Ja sam prva danas izabrala Sandru, jer sam želela da čujem njeno mišljenje. Ja da sam birala po svojim kriterijumima, to su Mića i Đedović, oni su moji. Ja Sandru volim, i sviđa mi se njen stav, nas dve stalno komentarišemo za stolom, a postoje stvari koje ne možemo, i rekle bi mnogo štošta. Ja nju razumem, ali ne razumem to pitanje oko Paule, ja mislim da sam joj ja bliža od Paule, pa Ša, pa ne znam ko još - rekla je Ivana.
Ona priča kako je bliska sa njom,a sećamo se muzičkog obračuna - dodala je Rialda.

Foto: TV Pink Printscreen

Vidite da je dobro što sam ja uradila na obračunu, i nisam glasala za pevače, a na taj način sam saznala šta mi ko misli - rekla je Ivana.

Potom je Ivanino izlaganje prekinuo Lepi Mića koji je napao Erminu Pašović zbog potencijalne krađe koju joj je zadrugar spomenuo nekoliko puta ove noći, međutim, nakon celokupnog haosa, voditelj Milan Milošević dao je reč Jovani Matijević.

Ja sam je dva puta navela kao svog favorita da kaže šta ima. Želela sam da čujem njeno mišljenje, a nije mi se dopalo to što je izdvojila svojih 1000 dinara i dala mi, a potom sam u sobi čula kako su je njene drugarice napale zbog toga, a ona je ćutala - počela je Jovana, potom je dodala:

Foto: TV Pink Printscreen

To mi je zasmetalo jer se njene drugarice mešaju u podelu budžeta, jer je ta ona koja treba da odluči Ona se ogrešila o Anu Bulatović, jer da je ona vođa, nama bi dala veći budžet. Takođe, bilo mi je krivo što sam ostala poslednja, to me je zabolelo. Da Alen nije otišao u prodavnicu, ja bih joj vratila - rekla je Matijevićeva.
Kakvi su ovo šlageri, ona je rizikovala svoj nedeljni zbog tebe! - dodao je Vuk.
Ja se uopšte ne nerviram! - nasmejala se Sandra, pa zamolila voditelja Milana da ode na cigaretu.

Detaljnije u nastavku.

Autor: D.B.

#Zadruga