AKTUELNO

Haos se nastavlja!

Trenutno se u Beloj kući održava još jedan "Pretres nedelje", a trenutna tema o kojoj zadrugari polemišu za crnim stolom jeste, odnos Nadežde Biljić i Tome Panića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona kao neko ko je živeo sa njim i imaju dete, ona ima pravoo da ga mrzi i voli - rekla je Ivana Šašić.
Ti meni ovo namerno radiš, hoćeš da me sravniš sa crnom zemljom, reci šta si pričao sa njom juče sam te uhvatila da je gledaš juče - vikala je Nadežda.
Hoćeš da nestanem? Ja nisam tvoj vladar kao što kažeš, ja ne znam šta ti hoćeš, menjaš sve priče! To ti sve radiš, i sa ljudima koji pričaju loše o meni, ti sa njima pričaš! Šta ti hoćeš od mene, i hoću da imamo odnos zbog deteta -rekao je Toma.

Foto: TV Pink Printscreen

Ponašaš se tako a ona ti je rodila sina, a tako se ponaša! Sram te bilo - rekao je Vladimir.
Ja sam mu rekla da će biti pretres i da će da ispadne da će on mene da ostavi, i da će on reći sve ovo da sam ja kriva za sve, i ad će reći kako će on staviti tačku! Ti si stavio tačku kada si pravio rijaliti sa Milicom i Draganom, a podvukao si kada si bio sa Paulom, ja njega volim, ali nikada neću moći da mu oprostim i nema toga što može da ga opere posle svega, ja sam napolju čupala kosu sa glave! Ja neću da moje dete sluša gluposti i svađe, i da dete gleda kako se nas dvoje mrzimo - rekla je uplakana Nadežda.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga