AKTUELNO

Šifre su u pitanju!

U toku je tema oko raskida Sanje Stanković i Anđela Rankovića, a Jovana Tomić Matora pobegla u spavaću sobu, grcajući u suzama. Ermina Pašović i Filip Car pokušali su da uteše Matoru, ali im nije pošlo za rukom.

Foto: TV Pink Printscreen

Boli me ovo što je rekao za rođendan, ona se sve vreme čula sa njim, a mi se jurili da se poljubimo. Posle kažu što sumnjam, sumnjam na sve! - govorila je Matora u suzama.
Trebamo se napiti sutra - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Išla je sa jednim d*petom na pet stolica! Pečurkica, Anđelo... Saznala sam, ona se kune, bilo je samo ovo... - pričala je Ermina u šiframa.
Da, kao što je bilo sa Natašom Radan, je l' normalno da kaže da će da izj*be sve bivše? Ona bira to, ona neće da bude to! Kuvam, spremam, dođi, hoćeš da budeš pevačica, evo ti! Budi Matora menadžer, sa kim da budem u vezi?! Posle kažu da nije iz interesa sa mnom!? Naravno da jeste, videla, lezbijka! Idem gde su svlačionice, krenem da je poljubim, ona se izmakne, ja platim šta je bilo, nije to ni bitno! I sve to, oni ostanu zadnji, ona ga prati, a ja nosim ketering! A onda ovde poriče da se nismo poljubile za rođendan, samo zato što se ljubila sa njim - besnila je Matora.
Ideš dalje, lekcija! Podnesi to muški! - poručila je Pašovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga