AKTUELNO

Hit!

U toku je "Radio Amnezija", a domaćin Bora Santana je pomenuo žurku od sinoć, ali i dešavanja tokom cele nedelje kao što je ulazak Nadežde Biljić koji je izazvao burne svađe sa njenim vanbračnim suprugom Tomom Panićem sa kojim ima dete. Nakon Nadežde, reč je imala Paula Hublin.

Ja sam se i juče setila nekih stvari, ja ćutim sve vreme, ali ja više ne mogu da trpim da mi ona komentariše kako će mi on leći u krevet i ostalo. Ne daj Bože da ja ponovo krenem da gazim preko mrtvih. Ja sam kriva jednim delom, ali najviše je kriv Toma, ja ako puknem, to će biti haos. Meni su trebale dve nedelje da ga precrtam - rekla je Paula.
Hoćeš da kažeš da sam glupa? - pitala je Nadežda.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne, samo kažem za sebe, koliko mi je trebalo. Nadežda, ti si majka svog deteta, jer on nema oca. Ti trebaš sada sesti sama sa sobom, i da kažeš da je situacija takva kakva je, sada treba da rešiš - dodala je Paula.
Moraš da shvatiš kako se osećam, nakon svega što sam čula iz tvojih usta - dodala je Biljićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Jesi li nekada osetila nešto od toga što si čula? - pitao je Vuk.
Ne! Mi smo imali sek* pre ulaska ovde. Meni stvarno nije jasno ništa bilo, sve su to sveže informacije - dodala je Nadežda.
Reci sve što znaš - rekao je Vuk Pauli, šta ona nije želela.
Reci mi zbog mene, zbog onoga što će biti napolju. Ti kao slobodna devojka imaš pravo da priđeš Vuku na primer, jer si slobodna, a njegovo je da kaže da se skloniš. Nisi ti kriva. On je mene predstavio kao aždaju, ti si mene tek sad upoznala - rekla je Nadežda.
Ja sam znala da laže, jer nikada za stolom nije želeo da kaže šta je meni govorio - rekla je Paula.

Foto: TV Pink Printscreen

Ma ja ga znam u dušu, jer bi on drugačije reagovao, znam da je lagao - dodala je Nadežda.
Rekao mi je da ga je bilo sramota da idete negde, jer ne znaš da se obučeš, bilo ga je sramota da hoda sa tobom i ostalo, to sve možeš čuti kada izađeš napolje - rekla je Paula.
Ja volim kada su devojke složne, ja neću da moje dete ispašta, to nema veze s tobom, pomažeš mi da stavim emocije po strani - dodala je Biljićeva.

Detaljnije u nastavku teksta, u video - prilogu koji sledi. 

Autor: D.B.

#Zadruga