AKTUELNO

Mnogo toga joj je zamerio!

Jovana Ljubisavljević i Đorđe Milutinović su se osamili u prostoriji odakle se emituju radio-emisije, kako bi porazgovarali o njenoj situaciji.

Svima pričaš sve - prebacio je Đole.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja se nisam zavlačila u štek, to nije štek, sklonila sam se iz paba jer znam da je tamo strim. Da li ima to veću težinu od žurke? - rekla je Jovana.
Naravno da da, jer je Čorba rekao da je zaljubljen u tebe - odgovorio je Milutinović.
Nije rekao, niko nije zaljubljen u mene. Da je neko zaljubljen u mene, on bi me jurio, pravio pisma kao ti Mini... Pustite me rijalitija - nastavila je misica.
Ja ti pričam šta si radila, ti se dereš na mene - dodao je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta sam radila, pričala jer mi je loše. Pukla sam - priznala je Jovana.
Sinoć ni na jedno pitanje nisi odgovorila kako treba - istakao je Đole.
Samo ja znam šta je istina. Ali ja se ne sećam šta sam tad rekla, zato sam rekla da ću reći posle klipa. Ja znam da sam otišla da ne bih pričala u pabu, jer je uvek prenos iz paba. Htela sam da kažem nekako nešto, da ne bi Čorba istripovao da je zbog šlaga. Ja se ne bojim, ne lažem. To nije štek, da je štek svi bi se tamo ljubili. Mene štekovi ne zanimaju. Ja sam pametna - odgovorila je misica.
Nisi dovoljno, ne znaš da rezonuješ ko ti je pravi prijatelj, drska si, ne znaš da prihvatiš kritiku, nijedan savet ne slusaš - rekao je on.

Foto: TV Pink Printscreen

To mi je isto i Čorba rekao. Da li je moguće da sam toliko g*vno ili padate pod uticaj? Padate pod uticaj. Trebalo je da napravim dogovor sa Lukom, da se čekamo, da mi ovde svaki izgovor bude: "Ja sam slobodna devojka, mogu da radim šta hoću" - otkrila je Jovana.
Sve bi se saznalo, pukla bi pod pritiskom, onda bi bilo još gore - dodao je Đole.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.