AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Zadrugari su večeras imali priliku da vide i razgovor Marije Kulić sa Alenom Hadrovićem, koji je pričao o dnosu sa Majom Marinković i da li vidi budućnost sa njom, kao i o Nataši Radan i koliko mu prija.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam kad je ovo bilo! Meni je ovo... Ja... Nije mi ništa rekao, ja to znam, oni se druže, to je on meni rekao - rekla je Maja.
A nismo pričali o ovome? - upitao je Alen.
Nikad mi nisi rekao da nisi srećan, ali nije ni bitno, nama je odnos sve bolji i bolji! - dodala je Markovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa tobom njegova faca je kisela, pored Nataše se ozari, on tebi nema šta da kaže! - poručila je Marija Kulić.
Ja sam rekao da sve manje verujem, kada me je Kristijan pitao na igri istine, ja sam njoj to i rekao, da kažem, ne znam što se ona pravi luda! Ja sam ti rekao da nisam više srećan kao ranije, kako nismo pričali o tome?! Posle svega šta se desilo, ja sam rekao da imam sumnju, rekao sam da možda nismo isti! Šta je sve napravila? Mnogo sam se ja borio za ovu vezu, da bih rekao da je kraj! Danas nam je dva meseca, radićemo na poverenju. Mi smo pričali šest, sedam puta o ovome, a onda kaže da nismo. Pričali smo i o Rialdi, ja sam rekao da nismo išli da pričamo, nego da joj otvorim vino, i onda je rekla Marija da smo išli da pričamo, da smo lep par, ja sam rekao da ni sa kim ne bih bio posle Maje. Njena dela pokazuju drugačije, ali mislim da bi nam bilo lepo - pravdao se Alen.
Kao da si ti žena, a ne muškarac, o tome treba da razmišljaju žene, da se ne blamiraju sa jednim, drugim... Ako ne vidi budućnost sa ovom devojkom, zašto se muči?! Propušta druge prilike koje mu se ukazuju - rekla je Kulićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga