AKTUELNO

Ovo je njeno mišljenje!

Voditelj Darko Tanasijević je večeras ušao u Belu kuću, kako bi zadrugari i publika odabrali takmičare nominovane za izbacivanje. Zadrugari biraju između Rialde Karahasanović i Kenana Tahirovića. Posle Ermine Pašović ustala je Marija Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

Krenuću od Kenana. On je lik koji meni nije zanimljiv. Ništa apsolutno, slika bez tona. Momak lepog izgleda, prosečnog, a ništa nije pokazao. Ne znamo njegovo mišljenje o ljudima, čak i kad su nominacije upakuje u foliju. Samo čoporativno napada i to kad svi skoče na žensku osobu. Nezanimljiv, nepotreban po mom mišljenju. Vezu su im stvorila "Pitanja gledalaca", ne znam zašto su ih spojili gledaoci. Njemu je to odgovaralo, jer je znao da će da ide kući ako ne uradi to. Šta će dalje, od njihove veze nema ničeg. Ne vidim ljubav ni sa jedne strane, Rialda mu je kao mama. Lepa, zgodna, otresita devojka. Njoj je potreban snažniji, temperamentniji muškarac. To Kenan nije, niti će da bude. Ne sviđa mi se što nema hrabrosti da se suprotstavi nijednom muškarcu, ćuti kad mu vređaju devojku. Kada je Tomović uvredio Rialdu, trebalo je odmah da ustane i reaguje. Ne volim kad vidim muškarca mlakonju, naročito u rijalitiju. Dužnost jednog momka je da u takvim situacijama odbrani devojku. Ne znam šta se tu gledaocima dopada - istakla je Marija, pa nastavila:
Bez dileme nominujem Kenana, ali pričaću i Rialdi. Volela je da pametuje, to me je nerviralo. Komentariše nešto, iako nije u pravu, pristrasna, brani svoje prijatelje. Ja ne volim takve komentatore. Shvatila je u poslednje vreme da ne ide to tako. Da se pristrasne osobe ne cene u rijalitiju. Draža mi je sada, nego pre. Kao što sam rekla, meni je Rialda idealan par sa Alenom. On bi je štitio. Videla sam da postoji sviđanje obostrano. Kada su otišli sa žurke, ne znam šta je tamo tražila, sve nešto da bi bila duže sa njim. Alen je bio toliko srećan i nasmejan. Pršti sve među njima, ne znam šta čekaju. Dive se jedno drugom. Svakako bih podržala tu ljubav. Maja nije za Alena. Rialda mi je lepa, otresita i svakako ide uz Tomovića ili Alena, uz Kenana nikako. Tebi ne treba nijedna veza ovde, ovakvog muškarca ne bi pogledala napolju - zaključila je Kulićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.