AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Mina Vrbaški ustala je za crnim stolom i vratila Tari Simov nominaciju da je najpokvarenija osoba u Zadruzi. A potom se oglasila i Ermina Pašović, koja je imala svoje izlaganje.

Foto: TV Pink Printscreen

Apsolutno jesam kvarna, za svakoga onoliko koliko zaslužuje, možda čak i više, svaki put kada osetim da mi nije onako kako ja želim, dobije onako kako zaslužuje! - rekla je Mina i navela Taru Simov kao najpokvareniju osobu.
Ja ću izdvojiti dve osobe, prva osoba je Lepi Mića, koliko god da ga ja gotivim, osetim sve to da me proziva. Ti si mene izvređao najgore, kada si rekao da sam ja nešto rekla, što nisam, a to je za one tvoje gljivice - rekla je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Lepi Mića se pobunio protiv Ermina, zbog čega je ponovo digao celu Belu kuću na noge svojim urlanjem. Ermina je potom navela Boru Santanu za najpokvareniju osobu zbog reči koje joj je izgovorio.

Neko sa kim sam komentarisala skoro da je pokvaren, iako ne volim da govorim, ja sam tebi rekla Jovana da si pokvarena zbog komentara, onda se desi da ja i još neki ljudi da si komentarisala, pa prilaziš tim ljudima i govoriš da im je lepa kosa - rekla je Sandra.

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga