AKTUELNO

Haos na kraju!

Nakon opšteg haosa na raspodeli budžeta, koji je nastao dok je Ana Bulatović delila budžet Sandri Rešić, pevačica je nastavila da deli male budžete, ali je Zerina Hećo nastavila da ratuje sa Vladimirom Tomovićem, koga je nazvala mahalušom i orangutanom. Ana je smirila situaciju, kako bi mogla da završi raspodelu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovako, Nini dajem mali, jer smo dobre, ali ne preterano. Gledam da ti izađem u susret. Ne obaziri se na to što ti pričaju ljudi, ne osećaj se nebitnom jer to nisi. Ne ljuti se zbog malog - govorila je Ana.
Pristrasna si. Treću put dobijam mali. Ne budite fejk - rekla je Nina.

Foto: TV Pink Printscreen

Evo i Zerini mali. Juče sam rekla o tebi mišljenje na Mićinoj igri istine. Sad si nervozna zbog Tomovića, pusti ga sad. Rekla sam da ne treba tako da se ponašaš, ono na klipu kao majci ti ne priliči. Imaš kvalitet, dobar si čovek. Jedan od najboljih ovde - istakla je Bulatovićeva.
Janjuše i Majo, evo i vama mali, sj*bala sam se. Razmisliću gde sam se ogrešila i večeras ću sama sebe da opljujem. Janjušu je trebalo mnogo više, zavolela sam ga kao čoveka - govorila je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam milion evra potrošio u karijeri, hiljadu mi ne znači ništa. Kažeš da si se ogrešila, ovaj cirkus ću večeras komentarisati. Smatrao sam te drugačijom osobom. Ne komentarišeš postupke prema tebi, nego se baviš rijaliti postupcima, gora si od svih ovih rijaliti komentatora. Šebez, kupi mi kutiju cigareta, jogurt, hleb, dve paštete i jedne makarone i tunjevinu - rekao je Janjuš.
Ja i dalje imam lepo mišljenje o tebi. Ja nisam rijaliti igrač, to me ne zanima. Ja sam ovakva i napolju, ne gledam samo prema sebi odnose, nego i prema drugim ljudima. Ja sam takva. Možete da pričate šta hoćete. Šta sad tebi nije jasno, Fran? - pričala je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Sama sebe demantuješ ovim rečima - poručio je Fran Pujas.

Foto: TV Pink Printscreen

Zerina je prišla Janjušu i zamerila mu što je pecka.

Diraš me uvek - poručila je Zerina.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.