AKTUELNO

Sad je sve jasno!

U nastavku večeri, Vladimir Tomović dobio je reč da dovrši svoju priču o Milici Kemez, te je voditelj Milan Milošević upitao zadrugara. Potom su se suočili Miljana Kulić i Marko Janjušević Janjuš suočili zbog njegovih tvrdnji da je oralno zadovoljila Petra iz Kupinova.

Vladimire, da li ti stojiš i dalje čvrsto oko zbog izbora?

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam Minu izabrao, nisam Milicu, meni se njen potez nije svideo! Ne mislim da je pokvarena - rekao je Vladimir.
Svi veruju Janjušu, to šta se desilo u autu, to samo akteri znaju. Janjuše, došlo je do svađe tebe i Zole, a on njoj stalno pominje fudbalere? - upitao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Nikome se ja ne svetim, ja sam sa Miljanom imao raspravu, pre toga je ona mene provocirala, ja sam rekao da i pre toga da ona mene bira za najgore stvari. Kada joj je najteže bilo, nikad je nisam blatio! Moj prijatelj Ajkula iz Niša mi je rekao da se ne svađamo. Konkretno ću reći da nije zadovoljavala, ali da je pravila Zolu ljubomornim, pozadi da ga je provocirala, to jeste - rekao je Janjuš.
Milane, mogu da pričaju šta hoće, danas sam mu rekla za jedan s*ks, koji se nije desilo. Da bi on kasnije, stiglo pismo da se izabere najpokvarenija osoba, on je ustao i rekao njemu(Zoli), da bi ga novinari pitali o tome, pošto mora neku priču da potegne ovde! Zato je to Janjušu rekao, niti je to istina. Kada je Miki dobio ćerkicu, bili smo u prevozu koji je organizovao Nebojša Bojović. Kada smo se vraćali, jedan čovek Vlada nas je vozio, a Petar i ja smo sedeli pozadini, on(Zola) je iz njemu poznatih razloga sedeo napred. Sedeli smo cele noći sa njim, pričali smo. Ništa nisam imala, kakav oralni s*ks, kakvo ručno zadovoljavanje - tvrdila je Kulićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga