AKTUELNO

Nastao je opšti haos!

Naredna tema jeste prijateljstvo Vladimira Tomovića i Alena Hadrovića, koji je gotovo pred pucanjem, a Tomović je progovorio šta se krije iza svega:

Vidim da njemu smeta moje mišljenje o njegovoj vezi, sve se manje družimo, ali nećemo biti na krv i nož. Ja sam video danas i njegovo rukovanje sa Rialdom i mimoilaženje. Izvini, Rialda, ali je tako, sve sam video. Vidim i njegov odnos sa Natašom, meni se to ne dopada, ali vidim da Maja toleriše. Najgore od svega je što se Alen smeje na sve, meni se to ne sviđa, nipodaštava me. Alen je meni rekao rečenicu "Samo ti, sine, radi svoj posao", mene je to zabolelo - počeo je Tomović.
Ovo je prijateljstvo nametnuto od kuma, iz spoljnjeg sveta, nije ovde stvoreno, nije prirodno. Ja znam kada Vladimir prećuti nešto - dodoa je Mića.
Jeste, ja sam branio neke stavove koje nikad nisam, a najveći problem tvojoj vezi sa Majom bio bih ja, veruj mi - nastavljao je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekao sam za Cara i njega da su indijanci, to je moja uzrečica, video sam da se uvredio i izvinio sam mu se. Istina je da mi se ne sviđa njegova kontradiktornost - govorio je Alen.
Alen ne može da prevali mišljenje o Tomoviću, jer bi nastao haos posle - dodao je Đedović.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga