AKTUELNO

Tutnjilo u Šimanovcima.

Milica Kemez iznenadila je Mariju Kulić za Novu godinu, a u kesu je stavila i emotivnu poruku.

Foto: TV Pink Printscreen

Ženo, majko, lavice, hvala ti za sve što si tu, što me tešiš kada treba i grdiš kada treba. Volim te i sve najbolje u 2021. godini, da te slušaju oni koji trebaju - pročitala je Marija.

Mišel Gvozdenović poklonio je Zerini Hećo ono što joj najviše treba, a to je kutija cigarete, zbog čega se uglavnom vode ratove u Beloj kući. Potom je usledio potpuni haos za crnim stolom, jer je Mišel prokomentarisao ponašanje zadrugara tokom dočeka Nove godine. Zadrugari su bili iziritirani govorom Nenada Aleksića Ša, koji je krivio sve zadrugare, a sebe opravdavao što nije prisustvovao glamuroznoj žurki.

Foto: TV Pink Printscreen

Svi ste pevali osim pevača koji su došli! - dobacila je Paula.
Zato što su kompleksaši, jer tripuju pevače u Zadruzi - urlao je Vuk.
Ja imam problem, mogu da radim šta hoću! Ja se pronađem u tome što pričate - govorio je Ša.
Nikada ništa se ne poštuje! Ne sinoć, nego nikada! - zaurlala je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Treba da vas bude sramota, jer smo ovde kolektiv, a sinoć mnogi nisu imali da popiju pivo. Ja se nisam obratio Ša, Ša ja nisam željan mikrofona! - odbrusio je Mišel.
Meni je na današnji dan umrla majka, nisam mogao da učestvujem, iako je dolazila Miljana, pravila cirkus, sve sam ispoštovao, ali treba da shvatite. Ovde smo stvarno pričali sve kao stoke, pod euforijom smo dobili paket, u toj atmosferi smo se izgubili i zanemarili druge, ništa namerno nismo uradili. Evo ja se izvinjavma produkciji, nervi su nam na ivici, velika euforija - rekao je Kristijan.
To nije samo danas, mi generalno ne poštujemo, Ša, ne poštuje sastanak, ništa! Ljudi ovde za sebe i misle, kao ne znam ni ja šta... - povikala je Rešićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga