AKTUELNO

Potpuno utučen!

Kristijan Golubović ostao je nasamo ispred Džastin Bibera, te se obratio supruzi Ivani i deci, vidno razočaran i utučen, budući da nije dobio njihovu čestitku za Novu godinu.

Golubović nije krio da mu je Ivana zamerala prisan odnos sa pojedinim zadrugarkama, zbog čega je pomislio da ona više ne želi da bude sa njim u braku.

Foto: TV Pink Printscreen

Malo me je ganulo što mi se Ivana nije obratila, zbog k*rvica, ljuta je. Ona ne može to da shvati, dosta se ljuti na mene zbog toga, ja sam i u rijalitiju imao sa raznim ženama i različitog morala, tako i kontakte i ovo i ono, ali nikada konačno nisam uprskao, ali za Ivanu je to jako teško i da se javim nekoj takvoj na ulici. Ja joj se izvinjavam ako nešto nije u redu, ali ona treba i meni da se izvine i da mi pošalje čestitku za Božić, bar od deteta, ako ona ne želi da bude sa mnom, onda da vidim kako dete crta i piše, da vidim da li to ima na mene. Ako ti ja ne valjam, ovo je loš način da ti mene kažnjavaš... Lazare, znam da si se solidarisao sa Ivaninim nejavljanjem, da se pita Vera, sigurno bi se javila, poljubila bi me, došla bi. Ja sam navikao da i preko tvoje majke, na neki način... Ja sam sinoć pisao neke misli kako mi padalo na pamet - rekao je Kristijan i pročitao svoje misli koje je zapisao, budući da mu je na današnji dan preminula majka.

Kristijanove misli:

Nekad neko polako prestaje da bude moj, danas se slavi svuda u svetu, a u mom srcu duša tuguje za majkom. Gde sam ja to? Kada su ovde ljudi loše, srca tvrdog... Krenem sa pesmom, osmehom mi se tuge seti, danas da je umrla moja mati

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga