AKTUELNO

Ona nije znala šta je snašlo.

U Belu kuću je ovog poslepodneva, ušao voditelj Darko Tanasijević i u toku su nominacije. Zadrugari će danas birati između Jovane Ljubisavljević i Vladimira Tomovića koje je za potrčke, po nekima i očekivano, postavila ovonedeljni vođa Ana Bulatović. Nakon komentara, ali i obrazloženja mnogih, na red je došao i naredni zadrugar koji će dati svoj sud, a to je Filip Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja bih bio kratak, ja bih ostavio Vladimira, a poslao Jovanu, iz tri razloga. Vladimir i ja imamo sve bolji i bolji odnos, i dosta se slažemo, za razliku od početka. Ima dosta kvaliteta. Drugi razlog je to što se tiče Jovane, a to su oscilacije u našem odnosu. Nekada me iznenadi, pa mi bude nejasna. Zadnja situacija je ona kada su išli u izolaciju, i kada su proglašeni za potrčke. Ti si mi pokazala, kao da ćeš da ćutiš u izolaciji. Znala si da će svi da čekaju i da krenu da te razapnu. Meni je nejasno da me pogledaš i da mi pokazuješ da ćeš da ćutiš, a ovamo plačeš Vladimiru do pola osam u izolaciji. Ako si u lošem psihičkom stanju, nije mi jasno, jer ja danima razgovaram sa tobom - rekao je Car.
Ja sam plakala sama za sebe - objasnila je misica.

Foto: TV Pink Printscreen

Bilo nas je nekoliko u rehabu, svi smo bili zatečeni. Mislim da nemaš emociju prema njemu, ali ti produbljuješ sve . Nelogična si mi, ja sam te branio, hvalio, ali meni ništa nije jasno. Nema potrebe sada da se sarkastično smeješ. Ja sam video da ste vršili međusobnu komunikaciju. Smatrao sam da je Vladimir kriv, i da se ogrešio, ali nije. Mislio sam da neće dozvoljavati, ali će na konto ove izolacije mnogo toga da izazove. Ona daje prostor, i za sve je ovo njena zasluga - nastavio je Car.
Ti i Vladimir ne možete očima da se gledate! - pecnula je Cara Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemoj da se kačiš. Ja sam samo Jovani pokazao svoje nezadovoljstvo, i to je moj stav. Ti Sanja pričaj šta želiš - rekao je Filip.
Vlada je bio uz Cara uvek - dodao je Vuk.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta, u video prilogu koji sledi. 

Autor: D.B.

#Zadruga