AKTUELNO

Žestoko!

Naredni zadrugar kojeg je večeras ugostio voditelj Darko Tanasijević, jeste Marko Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Oni su mi najfascinantniji! Ja sam sinoć pričao sa Majom, a sa Janjušem nisam jer nije bio uračunljiv. On je dobio šta je hteo, ponižavao je četiri meseca i ona kad se skloni njemu se javlja problem! Ja sam rekao Maji da treba da krene dalje, ona je to odradila a njegova reakcija je sujeta, a on bolju ribu neće imati u životu. Ona je u pabu sa Čorbom i Kristijanom i tu se nešto dešava. Nema preterano Majine zasluge, jer on da je hteo da je skloni on bi to uradio, on je nju pljuvao i svašta joj radio. Ona i Čorba su super, ali mislim da se tu nešto dešava, i ja sam to ocenio po tome jer nema više scena, Maja ne gleda gde je Janjuš i ne ljubomoriše! Taj odnos se neće završiti, ali mislim da joj se Čorba dopaducka i ona je jako lepa, ali je i luda. Maja ne bi mogla da ne reaguje na njegove poglede, a sada to radi i to sve dokazuje a on ju je pitao da li je moguće da se zaljubila - rekao je Marko, pa dodao:
Ja bih Nadeždu mnogo gore komenbtarisao ali ne mogu na njenih 48 kilograma, a ona nije dobro i meni je nje žao! Ona priča takve gluposti,a on kupuje mir i to je biznis plan, i on misli da Nadežda može da napravi karijeru i pored toga što je rekao da ima problem na nastupima a njemu se sviđa Paula, koja samo da mu namigne ode on. Normalni roditelji ne ulaze u rijhaliti pored bebe i da vraćaju muževe i polni organ, to normalni roditelji ne rade i ne pojavljuju se ovako, a Nadežda je upravo došla po polni organ i to mi govori da ona veruje u ono u šta želi da veruje i idealizuje Tomu! Svi su uočili Taru i Ša, ja sam se izmakao ali vidim šta se dešava, dodiri i pogledi mi nisu jasni a ja sam prvi rekao da su prebliski a na mene su svi skočili. Ja Taru poznajem, i iskreno plašim se tog odnosa jer vidim da tu nešto nije u redu i da se nešto dešava, i to je obostrano. Meni je Ivana Šašić rekla kako joj je on rekao kada se on odmakne od Tare, ne mogu da izdrže - rekao je Đedović.
Vuk mi je govorio da Ša radi sve sa Tarom i da je Ša potencira, a ne ona! Oni meni pričaju jednu priču pa izvrnu, Ša je za stolom sve svalio na Taru, jer mu je bilo najlakše a Tomović im je rekao kako neće pričati više posle onoga ako su u pravu, i oni opet pričaju. Ako su me lagali, ja ću im, biti noćna mora! - zaljučio je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

DEtaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga