AKTUELNO

Šok!

Naredno pitanje je postavljeno za Aleksandru Nikolić: "Prokomentariši mi malo Filipa Cara?"

Foto: TV Pink Printscreen

Mi smo jutros imali raspravu, on pokušava da me ponizi ne znam iz kog razloga i jutros je rekao kako zna da sam ja prostitutka, ali sledi tužba. Ja njemu ništa loše nisam uradila, on se meni sada gadi. Ja mislim da će on meni stalno da prebacuje neke stvari i što nismo zajedno, a one plesove mi neće oprostiti jer nije ravnodušan, ali on to nikada neće priznati. Ja sam njemu rekla da ne želim ništa sa njim, samo poštovanje mi treba, a posle odnosa treba da ostane sa devojkom a ne da se svađa sa mnom do sedam ujutru - rekla je Aleksandra.
Bio sam kod Šebeza na krevetu jer mu nije bilo dobro, i tada je nastala rasprava! Sada je slušam i shvatam da joj ništa nije jasno, i rekao sam joj da nećemo imati komunikaciju i rekla je kako me je odbila ali se ja ne sećam, i ona misli da ja nju jako volim i nosim veliki bol u predelu grudnog koša i zeznuta je ta situacija po pitanju nje. A što se tiče tužbe, boli me penis za to, a ljudi napolju su došli do dokaza da se ona bavila tim poslovima. Ja njoj nisam upućivao uvrede, to je sve bilo smešno! Ja sam joj pokazao koliko je neinteligentna. A, Aleks nema ništa što ima Mina, ali Mina dobro zna da je ovo sve sprdnja i da ne treba ništa da joj smeta i ja sam pokazao da nisam džentlmen, ali evo nje već sutra sa provokacijom - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti vređaš drugu devojku, a ni tvoja nije sjajna. Mina i Aleksandra su iste, ista branša i ne može jednu da vređa adrugu ne i ne treba da radi to, a njega je i Mina prevarila u emotivnom smislu sa Tomovićem i ona prema njemu ima jaču emociju - dobacila je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga