AKTUELNO

Hit!

Voditelj Milan Milošević je ove večeri ušao u Belu kuću, a pre razloga njegovog dolaska, on se osvrnuo na alavost zadrugara. Prisetio se kako su se zadrugari ponašali tokom dočeka, ali i reprize Nove godine. Zadrugari su naizmenično ustajali, i davali svoje komentare, a nakon mnogih, reč je imala i Miljana Kulić.

Miljana, video sam da si otela Alenu flašu? - prokomentarisao je voditelj Milan.
Jesam, i podelila sa Kristijanom - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je muka bilo kada sam sve videla, došlo mi da plačem - rekla je Matora.
Ovo je rijaliti u kom gori ljudi nisu bili, ja sam baš danas o tome pričala. Ermina uzima za Vuka, Nataša isto. Jer one mogu da sakriju, a on stalno popije od sedam do osam piva. Jesam otela Alenu, i podelila sam sa Čorbom i Kristijanom. Video je Milan ko krade, tako da nema šta da nastavljam. Kenan i Rialda stalno kriju, ja sam puno srce čokoladica videla, a kada sam pitala rekli su mi da nemaju - dodala je Kulićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Rialda, kaže Miljana da imaš magacin iza kreveta? - nastavio je voditelj Milan Milošević.
Ovde se konstantno priča o šteku, a mi pozadi imamo tri gajbice gde su raspoređene namirnice. Na krevetu su bile namirnice sa Matorine slave, a Miljana je tu sedela. Matora mi je rekla da uzmem te kolače, nisam ih sama uzela. To je Miljana jako ružno! - dodala je Rialda.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: D.B.

#Zadruga