AKTUELNO

Šok!

Trenutno se u Beloj kući komentarišu goruće teme koje su obeležile period od žurke za Novu godinu. Trenutno je Nadica Zeljković ustala da komentariše.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad one pevaju, ja pitam kako pevaju, za Nadeždu ne pitam jer znam, a za Rialdu često pitam, i ja sam se samo iznenadila kako ona peva i rekla sam kako nema jačinu u glasu! Ne znam ko mi je rekao da ona slabo peva! Ja sam čula za Slobu, od Janjuša kada je pevao ovde da su oni imali konflikt, jer je on mislio da se ona prezentuje preko njega i Janjuš mi je rekao da si bila ispred njegovog stana, ali on nije razlog da ja budem ljuta na nju. Mislim samo da ima stav kao zvezda, ali ja to podržavam. Moja ćerka se bavi pevanjem, a da se ponaša tako kao ti ja bih joj skrenula pažnju, a moje mišljenje je da si se uzvezdila, i preuveličavaš sebe i misliš da si bolja - rekla je Nadica.
Ja ne znam šta sam ja vama rekao, ja ne idem oko zgrada i ne stražarim ispred Slobine zgrade i prati ko mu dolazi - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja izjavljujem saučešće Kenanovoj porodici, uz njih sam srcem! Ja radim kao neko ko ne peva svadbe i veselja, bavim se pevanjem i ne mislim da sam se uzvezdila. Ja sam muzički obrazovana i ja sam dugo na terenu, ne u studiju, a ja sam sa Nadicom imala par dobacivanja preko stola, i ja sam ovde došla radi promocije i karijere! - rekla je Rialda.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti da si tolika zvezda ti ne bi zaboravila tekst pesme - rekla je Nadica.

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga