AKTUELNO

Haos!!

U toku je "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem". Nastala je rasprava između Nadežde Biljić i Miljane i Marije Kulić. Voditelj Milan Milošević je obavestio zadrugare da je Nadežda kažnjena nedeljnim honorarom zbog fizičkog kontakta.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako tebe nije sramota da pričaš sve to, je*ao si se sa drugom. Jadno to dete sa takvom majkom i ocem. Ti nju gledaš kao jadnicu - rekla je Miljana.
Marija, ti imaš pravo na tvoje mišljenje, ja sa tobom neću živeti. Ne želim da te ubeđujem niti bilo šta, to je tvoj stav - rekao je Toma.
Naravno da nećeš, ali ovo što ja pričam misle svi, a to vas boli. I šta si ti radila sa svojom majkom? - rekla je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

On toliko poštuje ženu, a onda se sa Mikijem liže i daje mu cigarete, a on je maltretirao Nadeždu. Ona mene nije ni znala tada, a priča tu svašta - pričala je Miljana.
Mislim da meni ne treba da drži predavanje žena koja ima dete, a pada ovde pijana, spopada DJ-a i Kristijana hvata za ku*ac. Moje dete ima u krštenici majku Nadeždu Biljić i oca Tomu Panića, a ne Mariju i Sinišu Kulić jer je ona neuračunljiva. Tebe Marija tvoje dete gađa čašom, i bijete se ovde. A tebe ću da našamaram ako mi pomeneš majku još jednom - pričala je Nadežda.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta. 

Autor: N.B.

#Zadruga