AKTUELNO

Detalji su izašli na videlo!

Naredna tema o kojoj se polemiše u Beloj kući, jeste Nenad Lazić Neca i njegov odnos sa Borom Santanom, kao i video poruka i čestitka koju je dobio od najbližih za Novu godinu.

Više neću ništa da radim sa Borinom slikom, neću da ispadam psihopata! Što se tiče video poruke, ono što se desilo posle toga i nije mi bila jasna čestitka, ja mislim da je njima bilo žao i hteli su da mi pruže podršku jer mi je teško! Najžalije mi je da su ljuti i da je baka u bolnici, i to je bila najsurovija poruka i nisam nivikao da su tako surovi prema meni i juče sam se trudio da se oraspoložim tokom Zadrugovizije! Video čestitka mi je ostala u sećanju i uvek će, jer znam kakvi su oni i da neće preko toga preći. Bora ništa nije uradio i nije me zavodio i ne trebaju da ga vređaju, jer sam ja sve potezao ali cela ta situacija me je navela da žalim jer sam bio iskren. Nikola mi se ne sviđa, i rekao sam mu da ne baca fore takve jer ne želim da ag uvalim u sve i da ga povezuju - rekao je Neca.

Foto: TV Pink Printscreen

Iskreno, ali da mi neko kaže da se ja njemu sviđam ja sa tim nemam ništa i ja ne podržavam te ljude, jer ja nisam u tom fazonu! Ja imam takve ljude u okruženju, ali nemam ništa sa njima! Meni nije prijatno ni u teretani kada se muškarci skinu. Ja sam radio u gej klubu i ti momci su mi pisali na Instagramu i nudili mi lovu - rekao je Nikola.
Ljudi su u pravu, ono što mu je brat rekao i ja sam mu rekao ali ja sam na njihovoj strani! Ali je moguće da su oni hteli da se operu, pa su poslali čestitku jer su videli da je pao u nesvest. Mogu i ja da kažem da sam ja zaljubljen u Mariju, i ona bi reagovala, on neka radi šta hoće, samo neka mi ne prilazo - rekao je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je Neca sve rekao i meni je to smešno. On mi se poverio, i rekao mi je za čestitke, i pitao me je da li sam videla šta se desilo i rekao mi je za snimak, ali nije pričao o Bori. Tada je pomenuo da su ga odbaciili jer se zaljubio u njega, ali mi je bilo simpatično u tom trenutku - rekla je Marija.
On je mene štitio ali se posle mesec dana promenio, ali ja to nikada ne bih rekao sve da me on nije pritiskao, a onaj sok sam hteo da mu dam, jer taj sok je bio moj - dodao je Neca.
Ovo je za mene blam, a ako me njegovi budu vređali, neka me vređaju napolju u lice. Da se on normalno ponaša i ne pravi ljubomorne scene, i ako vidim da je našao novu zanimaciju, možemo da pričamo - dodao je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja neke stvari jesam radio namerno, ali mislim da je on meni svašta isto radio i vređao me. Kada mi se bude izvinio i ja ću njemu, i trudim se da ne budemo u istoj prostoriji. Ali ja ću ga uvek voleti jer mi nje pružao pažnju na neki specijalan i poseban način - rekao je Neca.

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga