AKTUELNO

Haos!

Večeras se u Beloj kući održava emisiji "Pitanja gledalaca", a naredno pitanje je postavljeno za Sanju Stanković: "Da li znaš da ti Ermina nije prijatelj, pljuje te sa Matorom i pričale su da imaju pisma o tebe i Anđelu?"

Foto: TV Pink Printscreen

Šta ja ne vidim da je ona meni prijatelj, ali je ne znam šta trebam da uradim - rekla je Sanja.
Da pričam sa njom, i Matoroj smetaju neke stvari a ta pisma su vezana za nekog momka, ali nije vezano za njega. Ja volim rijaliti i da se igram, ali se sa nekim ljudima ne igram i ja sam dokazala da sam prijatelj, ali ti ako mi ne veruješ, ti nisi moj prijatelj! - rekla je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam se istripovala i prebacila sam Sanji. ja sam rekla kada me nešto muči da sve pričam Ermini - rekla je Matora.
Kao i većina druženja ovde, svako svakog komentariše, A za Novu godinu mi je Ermina rekla da Sanja napada Anđela i drapa ga ispod pokrivača u krevetu,a Sanaj tebe ovde niko ne voli i svi te ogovaraju. ja sam to video isto i rekao Ermini i ona te odala a ona ti je prijateljica, ja nisam tvoj porijatelj i ona je rekla da ti njega zlostavljaš,a Ermina laže kao ker! - rekao je Đedović,.
Kakav si ti to prijatelj a zoveš Đedovića i ogobvaraš mene - rekla je Sanja Ermini.
E došlo je i to da se otkriju neka prijateljstva, ovo je ovde normalno! sada ispada kako Đedović laže, a znamo ko laže - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga