AKTUELNO

Niko ovo nije očekivao!

Nakon odgledanog snimka na kojem je Aleksandra Nikolić priznala da je zaljubljena u Kristijana Golubovića, Milan Milošević je tražio komentar od Marije Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad je bio taj period smo svi primetili da je ona non-stop bila u pabu kod Kristijana. Svi smo primetili kako mu se ona približava, a i znamo kako su prošle preljubnice ranijih sezona. Ona nije loša, bilo je tu još četiri devojke kojima se on sviđao - pričala je Marija.
Prošle kao pobednice - rekao je Đedović.
Ja sam Milanu šapnuo da se ona loži na mene, evo pitaj ga - rekao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam ja jedina kojoj se sviđa Kristijan - branila se Aleksandra.
Nije ni Krisitjan čist, on je njih navlačio za zaje*anciju. Ja sam čuo za streptomicin, ali za ku*omicin nisam. Mi nismo ništa krupnije videli od njega. On se igra sa njima - pričao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam na početku imala emocije prema Kristijanu ali sam bila zaljubljena u Filipa - branila se Aleksandra.
Nas je ples spojio, to je bilo prelomno. To je i moja žena provalila. Igranje je zaje*ano, intimno, stiskanje sa ženom - uskočio je Krisitijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Moja zaljubljenost je prošla kada sam krenula u nešto ozbiljnije sa Filipom - rekla je Aleksandra.
Ti si ušla u vezu sa Filipom, samo da bi joj prestale emocije prema Kristijanu. Njoj se on svideo, a posle se zaljubila u njega - otkrila je Matora.
Filip je moj tip muškarca, plave oči, visok. i ja sam bila zaljubljena samo u njega. Meni je prijalo da se družim sa Kristijanom, on je meni nadoknadio mušku figuru koju nisam imala u životu. - rekla je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta. 

Autor: N.B.

#Zadruga