AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Marija Kulić bila je sledeća zadrugarka koja je izabrala tri najdvoličnije osobe u Beloj kući, posle nje je bio Fran Pujas.

Foto: TV Pink Printscreen

Po mom mišljenju je Mina Vrbaški, htela je da napravi svađu između Cara i Tomovića, time što je rekla da sam joj ja prenela neku informaciju, to nije istina. Mina laže, u stanju je da sedi pije kafu, smeje se, a kad taj neko okrene leđa, ogovara, misli sve najgore, iako ne kaže. Druga osoba je Jovana, više puta, kada su gledaoci, ona i ja se pogledamo, ja se javim i kažem svoje mišljenje, a ona se ne javi nikada, a vidim da posle sa tim osoboma o kojima je prevrtala očima se druži i kao da je ništa nije iznerviralo. Treća osoba je Ivana Šašić, više puta sam primetila i kod nje, da ima loše mišljenje o nekom, najgore je pričala, ubeđivala me je za Ivanu Marinković da je loša, nisi joj rekla, pa ti afteri, vrlo si blaga, ideš linijom manjeg otpora, mnogo loše mišljenje imaš o ljudima kada pričaš sa mnom, nego kada si tu da im kažeš u oči - rekla je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Tara je prva osoba, pokazalo se juče, znamo koliko se nije podnosila sa Paulom i kakvo joj je mišljenje bilo, posle čega su se sprijateljile i bile najbolje drugarice. Videlo se šta je izašlo iz tog prijateljstva. Drugu osobu ću navesti Paulu, zbog Sanje, znam kakvo je mišljenje imala o Sanji i Tari - rekao je Fran.
I ti si se sa Cveletom potukao, pa sada delite garderobu i družite se - pecnula je Paula.
Treća osoba je Sanja i to je to - dodao je Fran.

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga