AKTUELNO

Zbog ovoga će biti žestoko!

U ranim jutarnjim stima Aleksandra Nikolić završila je u krevetu kod Filipa Cara u rehabilitaciji, nakon što je Nadežda Biljić napustila Zadrugu, on je brže bolje zauzeo mesto i tu doveo staru novu devojku.

Car je sve vreme molio Aleksandru da ostane sa njim u krevetu, da mu pravi društvo, što je ona odbijala.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad raskineš sa njom, onda si dobar sa mnom. Šta sam ja, dežurna budala koja će da bleji sa tobom, koja će da bude okej sa tobom, kad ti nisi sa njom, šta? Ne kapiram! Ja sam normalna, a ti si lud - poručila je Aleksandra.
Ja hoću imati normalan odnos, sa kim god ja ili ti bila. Ti ćeš prva biti sa bilo kim - rekao je Car .
Ja ne osećam ništa prema tebi, ti si mi pokazao kakva si osoba i prosto ne mogu da osećam nešto prema tebi. Poštujem ljude napolju koji mi kažu da se ne ponižavam... Lep si ti dečko, ali da vidim ovako ponašanje sa strane, nikada ne bih bila sa tobom - rekla je Nikolićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam se nekako stopio sa Minom... Ja sam totalno izgubio sebe, počeo sam se užasno ponašati, da sam ja najgori tip, ja imam takav utisak, od nas 50 ja mislim da sam najgori lik, a što je najgore što ja znam da nisam. A ja umesto da u dobrim stvarima pronalazim, ja još u lošije stvari, iskompleksiran time, ja ulazim u svađe i koristim najgore moguće reči - poručio je Filip.
Ja mislim da ćeš ti opet biti sa njom, privlačna ti je, ima nešto što te privlači, nju će da drži ovo još dva dana, posle će preći preko svega - rekla je Aleks.
I ti me prvilačiš, i na tebe gledam kao na bolju osobu od nje - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga