AKTUELNO

Odmah je krenulo burno!

Marija Bulat je prošle noći zauvek napustila imanje u Šimanovcima, a odlukom milionske publike, Ivana Marinković je izašla kao jača u duelu sa atraktivnom zadrugarkom. Ona je nakon intervjua sa voditeljkom Dušicom Jakovljević imala prilike da napiše pismo bivšim cimerima, a za ovonedeljnog vođu imenovala je, za mnoge neočekivano, Nenada Aleksića Ša, a kako će se snaći sa današnjom raspodelom budžeta, videćemo sada. 

Foto: TV Pink Printscreen

Krećemo od veliki budžeta, tu su Tara i Fran, krenuću od nje. Tara je neko sa kim se družim od starta. Imali smo jednu neprijatnu situaciju, a drago mi je što je rekla da sam ja jedina osoba o koju se ogrešila. Prija mi tvoje društvo, družićemo se i dalje. Zameram ti što napadaš za svaku sitnicu, i napadaš ljude, i zameram ti što prenosiš nešto što ne treba. I vrištanje isto - rekao je Ša, pa progovorio o Franu:
Fran mi je najbolji prijatelj ovde. Zameram mu sitnice, i nekada deluje razmažen, i sa tim sitnicama pravi haos. Ako se pomiri sa Paulom, treba da zaboravi šta se desilo, i da ide dalje i napred. Zna i sam da sam ja neko ko jeste za tu vezu, a vidim da ne mogu jedno bez drugog. Drago mi je što si tu, da nije tebe, smorio bih se - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta, u video - prilogu.

Autor: D.B.

#Zadruga