AKTUELNO

Sanja se pravdala sve vreme!

Kao što je već opšte poznato, ponedeljak veče je vreme za "Izbor potrčka" i "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem". Marija Bulat je prošle noći bila izglasana da zauvek napusti velelepno imanje u Šimanovcima, a za ovonedeljnog vođu postavila je Nenada Aleksića Ša. On je u toku današnjeg dana podelilo nedejne budžete ukućanima, a voditelj Milan Milošević je pre samog pretresa, kao što je već uobičajeno, sa zadrugarima prokomentarisao njegovu odluku i raspodelu koja je protekla i te kako burno.

Ša je podelio budžete, i ne znam šta prvo da kažem. Matora je l' te blam što si poznavala ovog čoveka? Je l' moguće da se nisi pronašla u najbližim ljudima? - komentarisao je Milan.
Ja mislim da sam neko ko je najviše kompetentan povodom njega. Što se mene tiče, ja sam zadovoljna, ja se slažem sa Nenadom, niti osećam da više možemo da budemo isti. Ja ne mogu da verujem da je njemu Sanja bila ispred Šebeza - počela je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ima osam velikih budžeta! - pravdala se Sanja.
Tebe je Nenad upoznao kao moju devojku. Sanja se zalagala da se ja sa tobom ne pomirim ni u jednoj situaciji - dodala je Matora.
Pričaj kako je bilo, i šta je došlo do nas - rekla je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne znam koliko s eputa Nenad video sa Sanjom posle te svađe, ali znam da je Šebez sa Sanjom bio više milion puta. Znači, ne može Stefan Šebez da bude manji prijatelj Sanji i Nenadu. Dok su se raspravljali Stefan i Šebez ja sma čula svašta, a Nenadovo je pravo da radi šta hoće . Ša je pokazao da su mu ljudi koji mu idu uz dlaku, veći prijatellji od onih pravih. Ša ima moje poštovanje, ali valjda njegov drug treba da bude nagrađen - dodala je Tomićeva.

Detaljnije u nastavku teksta, u video - prilogu.

Autor: D.B.

#Zadruga