AKTUELNO

Nova rasprava u Beloj kući.

Naredno pitanje u večerašnjoj emisiji "Pitanja gledalaca", postavljeno je za Natašu Radan: "Jedne prilike dok si se družila sa Carem, rekla si mu da moraš Anđelu da napraviš spletku, da li si uspela?"

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne pamtim, jer ja ne znam kada sam ja sedela sa njim! Pitajte njega, ja mu ništa nisam rekla - rekla je Nataša.
Ona je meni pričala pre o njemu dok se družio sa Minom - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Pitanje za Milana Jankovića Čorvu:" Šta misliš o devojci koja sedi pored tebe, a rekao si kako bi ti majka nalupala šamare da je dovedeš u kuću, a ona se na to smeje?"

Lupila bi mi šamar, jer ja nikada nisam ovakve devojke dovodio kući! Ja ću videti kako se odvija sve, pa je možda i odvedem, ja moram da složim kockice, i da vidim da li sam siguran da je ona dobra. Ja sam dovodio razne bludnice, ali ih nisam upoznavao sa devojkama. Ja o Maji mislim sve najbolje, i od mementa od kada sam sa njom meni je lepo, i sa njom planiram sve najbolje jer je pozitivna - rekao je Čorba.

Foto: TV Pink Printscreen

Njegovi bi se krstili kada bi ona došla, jer ljudi u Gnjilanu ne mogu da skapiraju dešavanja u rijalitiju! Nemoj da me zezaš, tvoja majka bi dobila infark kada bi joj ovakva snajka ušla u kuću, zbog komšija jer je tamo takav narod - rekao je Đedović.
Ja neću da se nadjačavam, on je to rekao kada smo se šalili, i slažem se da sam imala mnogo loših postupaka! Moram da kećm, da naša veze nije osnovana na odnosima, i mi smo u vezi i možemo da radimo šta hoćemo. Ja sam rekla da neki mogu da mi sude, jer sam imala loše postupke, ali sam odlučila da presečem i da se popravim, znam da sam prerano to uradila ali bolje je pet dana sreće, nego nesreće. On je meni dosta pomogao psihički - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam rekao da ću da je ženim, mi imamo lep odnos i videćemo šta će biti - rekao je Čorba.
On voli te za hoklicu, i voli silikonuše - dodala je Marija.
Ovo je tema koja me baš zanima, imao sam sličnu situaciju sa osobama koje nisu za ponos, i koje su proiskuitetne! Meni je majka i rekla da sam je iznenadio, ali je znala da je to samo da se ispraznim, a on priča kako je ona 2ovakva", da joj je Janjuš to rekao, ona bi ga napala! Ako Čorba zaprosi Maju, ja plaćam svadbu i on je nju ozbiljno uvredio, i vidim ja da Maji nije lako, a njoj smeta što on ne reaguje, nije počela još da štipa, još ga ne voli kao Janjuša - rekao je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga