AKTUELNO

Teško mu je pala svađa.

Naredni gost voditelja Janjuša i Filipa Cara u emisiji "Delegati" bio je Bora Santana.

Juče smo snimali "Magazin In", pozdravljam Sanju Marinković, gledajte nas sutra. Juče u emisiji niko nije znao da nabroji svoju vrlinu, Sanja je predložila da napravimo anketu, da svako nabroji svoju vrlinu. Ako nemaš lepo mišljenje o sebi, kako možeš da ceniš druge - rekao je Bora na početku.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja imam jednu neispričanu priču, nadam se da Maja Marinković neće da se ljuti, što sam rekao da nismo familiji. Ja je gotivim, ali rođaci nismo, ali mogu da ispričam priču o njenom deda Mići. Moj deda Brana pokojni mi je pričao kako je sa deda Mićkom pio rakiju u Ralji, u Sopotu. Družili su se godinama, pa mi je ispričao da su pobratimi. Prezivaju se isto, družili se, išli zajedno po vašarima. Baba me odvela na vašar kad sam bio mali, Majin deda mi je kupovao pljeskavice, igrali pod šatorom. Pravili su oni šou - rekao je Bora, pa nastavio da priča neispričane priče:

Foto: TV Pink Printscreen

Bio sam na Tajlandu. Sedili smo Resa, Ljuba i ja u kafiću, prilazile nam Tajlanđanke, a jedna u fazonu, kao Brus Li kad se maskirao. Đuska sa nama, ful riba, kratka kosa. Sedne nam u krilo, đuska. To nije bila Tajlanđanka, nego Tajlanđanin. Od tada sam doneo odluku da tamo ne pijem. To su takve ribe, ne zna se. Šetaju ribe plažom, bikini, sve... Prilazim, ona kaže (muškim glasom): "I'm she-male". Gde ga spakuje? Ne verujem, ful fulova, a muški glas. Od tad sam rekao, na Tajlandu se nisam nijednom napio, da ne bi bilo šta bi bilo - otkrio je Santana.
Moram da kažem i za tu svađu sa Milicom, da se zahvalim podršci što su poslali tortu za godišnjicu, izvinjavam se i njenoj sestri i porodici. Nije trebalo da psujem. Nadam se da će sve da bude kako treba. Ako možemo da budemo zajedno, bićemo, ako ne, bar da se ne svađamo. Krivo mi je - zaključio je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.