AKTUELNO

Nije mu lako!

U nastavku emisije ,,Pitanja novinara", a urendik zabave portala Pink.rs Nemanja Vujčić imao je pitanja za Anu Bulatović i Lazara Čolića Zolu o njihovom odnosu, kao i o blagoslovu koji su dobili od njegove bivše devojke Miljane Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije to bio blagoslov, rekla je da je ne pominjemo i eto - rekla je Ana.
Mi ne komuniciramo više, imao sam zamerke na nejno ponašanje, do pre dva, tri dana bio sam iskren sa njom u bilo koje doba dana i noći, ali sam primetio nešto, njena izjava me je dirnula, nakon dva meseca intezivnog drtuženja, ona je ustala i rekla da ne bi ušla u rijaliti vezu, a i te kako smo pričali o tome i kada me je izabrala za omiljenu ličnost ovde, svi su komentarisali to. Mene je to povredilo, ja sam pomislio da se igra rijalitija, što ne tvrdim, pre dva dana kada je izjavila to, uključio sam rijaliti turbinu, naštelovao sam je na 3%,ovako sam je držao! - izjavio je Zola.
Između Zole i mene je došlo do nesuglasica i ne možemo da dođemo do rešenja. Ja sam rekla da nisam za rijaliti veze, on pravi razliku između mojih rečenica, ja ne pravim i ne možemo da nađemo sporazum. Ja ga nisam zavlačila, jer se nismo muvali ta dva, tri meseca, kada sam ga izabrala za omiljeno, izabranala sam ga drugarski, a ovde se to omdah povezuje. Ja sam i tada rekla da je on meni drugar i nisam osetila potrebu da kažem da nisam za vezu u rijaliti, zato i ne znam šta ga je povredilo. Da ne bi ispalo da njega zavrlačim, ja u Zolu nisam zaljubljena, neću da dajem lažnu nadu, zato sam i rekla da nema potrebe da komuniciramo ili da mu dajem lažnu nadu - dodala je Bulatovićeva.
Velika je razlika između rečenice da si protiv rijaliti veza i da ne bi nikada ušla u rijalitiju u vezu. Ona nikada nije spomenula da ne bi ušla u vezu, što ne znači da bih ni ja. Osećam se kao da sam dobio nož u plećki, ali dobro nema veze - dodao je Čolić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga