AKTUELNO

Da li je to istina?

Kao i svakog ponedeljka, voditelj Milan Milošević ušao je u Belu kuću kako bi zajedno sa zadrugarima prokomentarisao sve aktuelnosti od prethodne nedelje. Pre izbora potrčka i pretresa nedelje, Milan je hteo da zadrugari daju komentar na odluku Marka Đedovića, a pre svih Maja Marković je imala reč.

Ja imam ćerku Majinih godina, kad je ona sa 23 godina stigla sve, i da nadje verenika, da rodi dete, da ima nekog ljubavnika doktora... Imala je državni posao. Ona je pričala da neizmerno voli Jocu - rekla je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako baš taj doktor da te preporuči? Ti nisi imala iskustvo! I ti si mu rekla - doktore hoću da budem pevačica i on te pustio? - nastavila je.
Niko ne očekuje da ćeš reći da se je*eš s njim! Ovde svi nevini, kao u zatvoru - rekao je Đedović.
U bolnici sam preko konkursa, imam sve crno na belo! Sve sam sa papirima, odakle meni veza, ja iz malog mesta dolazim u Beograd! - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Zapazio te posle tri meseca, pa te ubacio na radno mesto. I ti dođeš u rijaliti? To normalna devojka ne bi uradila! - rekla je Marija.
Nisi imala ni trunku sažaljenja prema tvom vereniku? - pitao je Kristijan.
Ona je otišla do bolnice i posle se vraća, i zna da je u katastrofalnom stanju! To je bezdušno! Ove mutave sa blago telećim pogledom su najgore! Vidi se da je vaš odnos na silu! Kad se bude završio rijaliti od toga nema ništa, dosadni ste, smarate jedno drugo - rekla je Kulićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Mićo, kako ti je sve to izgledalo? - pitao je Milan.
Divno, Maja je bila zadovoljna, lepršava, srećna, ako su lagali mene...čuo sam tu priču za doktora, da je on nju preporučio za Zadrugu - rekao je Mića.
Nije me preporučio, pomogao mi je. Nisam nikog molila, on je sam zvao! - rekla je Maja.

Detaljnije u nastavku.

Autor: I.P.

#Zadruga