AKTUELNO

Ovo će biti jako zanimljivo!

Veliki šef je od zadrugara ovog popodneva zatražio da prepričaju kakav će scenario imati film koji će snimiti danas. Kristijan Golubović je kao scenarista svoje ekipe ustao i zadrugarima ispričao kako će film izgledati, te je nabrojao ko će imati kakvu ulogu.

Tema je Zabranjena ljubav. Majina sestra Ermina, neuzvraćena, moja školska ljubav, kojoj sam skinuo nevinost, je šuplju zub u mojoj porodici. Mrzi moju ženu Huanu. Moj advokat ili konsijeri je Viktor, Bora i on me obaveštava o svemu sve. Sin mi je Ramos, derpe, Neca. On je iz vanbračne zajednice, i to je moja rak rana. Ja sam uvek hteo Cveleta ili Čorbu, da mi takav sin bude, zato me boli. Zato ja odobravam Cveleta koji je sa Anom. Odobravam i Julijana, koji će kao Tari da spasi život u Dubiozi. Ja njega tražim po nekim metkovima. Alen je Hulio, Kenan je Petras, Vlada je Kapo di tuti Kapi. Tara je moja rak rana isto. Prva scena, Vlada i ja, on drži moj prsten sa slovom K, a on se zove Karlo. To se sve dešava u zatvoru - počeo je Kristijan da prepričava, pa nastavio:

Foto: TV Pink Printscreen

U toj sceni gine Don Karlo, ja pritrčavam njemu, stavljam mu ruku na ranu, on leži na podu, ja se nerviram... Mi smo jedan kartel, to da objansim. On skida svoj prsten mafijaške imperije. Tu se glumi drama, ja te ne dam. I onda on kaže: "Uzmi ovaj prsten, sada imam samo jednu želju" Ja sve vreme vičem: "No, no, hefe!". Posle mi on kaže da treba da pronađem njegovog sina, i da kada dođe ovaj dan, ja treba da mu ispunim jednu želju. Sada sam ja Kapo. Ovaj umire na mukama, a vi me svi dole čekate, i dižem krvavu ruku i pokazujem vam svima prsten, što znači da sam ja preuzeo imperiju - objasnio je Golubović.

Foto: TV Pink Printscreen

Druga scena, ujka sa Željkom ulazi u porodilište - počeo je Kristijan.
Ne, uzećemo lutku, Željko ne sme da se snima - dodala je Marija.
Ajde, dobro, seljnako iz Niša! - dodao je Kristijan.
Imamo samo sliku iz porodilišta, tamo je Paula koja je u detinjstvu spavala sa svima njima. Ona je bičulja, ka*ulja. Riko nju angažuje da obavlja tihu eliminaciju. Sad imamo Julijana, koji je ušao u porodilište, a onda imamo Matoru koja je na detetu zapamtila 3 belega. Ona je stalno pijana, alkoholičarka, koja vrbuje dečicu da kradu, reketiraju i ostalo - objasnio je Kristijan, pa nastavio:

Foto: TV Pink Printscreen

Scena tri, 20 godina kasnije. Moja žena Huana ulazi kod mene u kancelariju, a Espera gleda i odvaja palačinku, da čuje šta meni Huana priča. Ona kaže da čuje da se raspitujem o nekom dečaku. Znate, on sad, zbog sve te imperije on želi da ga pronađe, da mu ispuni želju. Ona mene sada napada da ja imam još jednog vanbračnog sina. Ja joj objašnjavam da me ostavi na miru, jer sam uvek brinuo o svojoj porodici. I ona me pita "Gde je seća u tom životu?" Onda on izlazi napolje, priča da nije raspoložen. A Julijan mi je tu, šunja mi se u kući. Ali ja ne znam, svi to kriju. Posle će to biti sa Anđelom i sa Ruanom. E sad ide scena četiri - objasnio i pročitao Kristijan, pa nastavio sa prepričavanjem:

Foto: TV Pink Printscreen

Ja dobijam vest da je mali iz sirotilišta. Ona je pijana, (Matora) zapamtila da je jedan od dečaka imao tri belega. Ušao je u sirotilište ottkopčane košuljice. Ja ću to naknadno da napravim scenu, gde će ona da se kao seti, da ima taj flešbek. I onda don Kiko kaže da nađu onu matoru ku*ku, i da nađu sva dosijea. Espera kaže da je razumela. i da je pošla da traži to - rekao je Kristijan, pa najavio petu scenu:
Ona zove sad Matoru, i ona stoji u kujni, i Daspina, tj. Matora priča sa Erminom. I kaže joj: "Slušaj me ženturačo, ako postoji muško dete u sirotilištu, moraš da mi javiš što pre". Onda ova pita kakav je to dečak i ostalo. I ova joj stavi nož na grlo i kaže: "Najbitniji dečak" - nastavljao je Kistijan, pa dodao:

Foto: TV Pink Printscreen

Spajamo i ljubav. Imamo Sanju koja gleda u polje, a u Dubiozi radi Dragana, a Anđelo Karlito radi kao piljar, i on pomaže sestri Dragani, koja sa Anom Bulatović radi, Ana je kao pevačica, i ona peva tu kao. Napravićemo siromašne devojčice tu to je sirotinja. I Rialda je ona prava pevačica, koja peva "Aj aj, aj, Portoriko!". Sanja sad stoji kod kapije, i ona gleda ka Anđelu koji priča s svojom sestrom. Zabranjena ljubav se dešava, a ja to još ne znam, tu ih kadar hvata - nastavljao je Golubović.
Naredna scena, Espera zove Julijana, i sad je on ubio Huana, dona druge protivničke mafije. Posle ja saznajem da je Nikola u šemi sa mojim sinom. Don Kiko piše pismo, i priča kako je sve spremno za ovog malog iz piljare. Znači, Anđelo, mi smo ti smestili. I onda me Bora savetuje a uzmem Rika za taj posao. Čorba je sa Klarom u šemi, a Rafael sa Rozemari. Ja Viktoru kažem da uzme Medusu (Paulu) za taj posao. Ja Bori kažem da je okej, i aminujem Anđelovo ubistvo. I on onda odlazi, pogledom mi kaže da je razumeo sve. Ja ostajem zamišljen, i to je to. Ide ulicom tamo, iza fontane, vadimo mortor iz paba, obaram ga dole, crtam Medusi sto, i stavlja crvenu maramu. Ona vuče, a za njom idu Klarita i Karlito, i idu putem. On vidi Paulu i mortor, i on se otrgne od sestre, i on prilazi Pauli, i ona kao: "Ah" i pada mu u naručje. Onda ona vadi iglu, i stavlja mu u vrat. Gleda ga posle patloški, kao ubica. Prilazi joj Riko, pali joj cigaru, i pištoljem overeva Anđela - dodao je Golubović, i nastavio sa prepričavanjem.

Foto: TV Pink Printscreen

Potom je Kristijan objasnio da je ostala jedna scena koju još uvek nije napisao, te je zadrugarima objasnio kakvu ideju je imao za poslednju scenu koju je osmislio.

Tara dolazi u Dubiozu, gde je sa Ša. Dolaze dvojica, jedan silazi sa motora, i staje na Taru, a ovaj skače i kaže: "Ne!" i pogode te sa tri metka, jer kao, tri belega. Matora sve zna, i krije, jer je zla veštica. Ona odlazi, da vidi gde si ti, da te nađe, i saznaje da si tamo. Don daje nagradu onome ko kaže ko je spasio najomiljenijoj ćerki život - nastavljao je Golubović.

Detaljnije u video - prilozima koji slede.

Autor: D.B.

#Zadruga