AKTUELNO

Šok!

Naredno pitanje bilo je za Milicu Kemez, a bilo je u vezi toga što je srčano branila Mišela Gvozdenovića tokom sastanka o scenariju Kristijana Golubovića.

Zašto si se uzbudila što nema ulogu u filmu?

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam se zbog toga uzbudila, nego dok je Kristijan pričao scenario, evo ako lažem, vide li su ljudi, ovde su svi prevrtali očima, komentarisali sebi u bradu jedno, a onda sam ja rekla da smatram da imam talenta... - pričala je Kemezova.
Đedović kaže da si insistirala da si tražila da budete glavne uloge? - upitao je Milan.
Nisam nikada to rekla, Čorba je dolazio i Tomović, oni su me zezali na konto toga. To su oni pokretali priču, ja to nisam rekla. Ja sam rekla da smatram, pošto nisu dobili ulogu oni koji su nebitni, smatram da sam za svoje talente dobila priznanje, Mišel je prokomentarisao da mu je on najbolji prijatelj, a da je dobio ulogu samo da drži one slušalice, ja smatram da se buniš! - ispričala je MIlica.
Ja sam rekao da se ne bunim! Ja ti kažem da se ne palšim Kristijana i da sam mu se više puta usprotivio u pabu. Bilo je pitanje zašto su svi najbliži Kristijanu dobili uloge, ja sam rekao da ja nisam dobio ulogu, iako sam mu najbliži, ali se ne bunim - tvrdio je Gvozdenović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga